MENÜ

Trabzonspor’a genç forvet

Trabzonspor transfer haberi... Bordo-Mavililer, izleme komitesinin raporu doğrultusunda Antoine Baroan’ı gündemine aldı. 2000 doğumlu Fransız forvet, her iki kanatta da forma giyiyor. 1.88’lik hücumcu, bu sezon çıktığı 18 resmi maçta 10 gol attı, 4 asist yaptı.

Trabzonspor’a genç forvet

Ara transfer döneminde kadroda temizlik yapmaya çalışan Trabzonspor, bir yandan da geleceğe dönük hamlelerde bulunuyor. Henüz oyuncu satışı gerçekleştiremediği için az maliyetli isimlere yönelen Bordo Mavililer, futbol izleme komitesinin raporu doğrultusunda Antoine Baroan’ı gündemine aldı. Fildişi asıllı Fransız futbolcu, Bulgaristan Ligi’nde Botev Plovdiv forması giyiyor. 1.88’lik forvet, her iki kanatta da oynayabiliyor. Güçlü fiziği ve hızıyla ön plana çıkan Baroan, son vuruşlarda da oldukça başarılı. Bu sezon çıktığı 18 resmi karşılaşmada 10 kez rakip fileleri havalandıran 2000 doğumlu yıldız, 4 de asist yaptı.

Haberin Devamı

Artı 1 kontenjana uygun

Piyasa değeri 1 milyon Euro olarak gösterilen Baroan’ın, kulübüyle 2024’e kadar kontratı var. Başarılı futbolcu, Trabzonspor’a transfer olması halinde 1998 doğumludan genç oyuncular için ayrılan artı 1 yabancı kontenjanında yer alacak ve lisans problemi yaşanmayacak.

YORUM YAZ