MENÜ

Trabzonspor'a dev gelir! 20 milyon euro

2022-2023 sezonunun sona ermesiyle birlikte Süper Lig'i 57 puanla 6. sırada tamamlayan Trabzonspor'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Joaquin Fernandez, Dimitrios Kourbelis ve Mislav Orsic transferinini tamamlayan Karadeniz ekibinde Uğurcan Çakır'ın ismi sürekli Avrupa devlerinin transfer listesinde yer alırken, aynı zamanda Mahmoud Trezeguet ile de ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.

Trabzonspor'a dev gelir! 20 milyon euro

Trabzonspor, Süper Lig'de 2022-2023 sezonunu Nenad Bjelica yönetiminde 57 puanla 6. sırada tamamlamıştı. Yeni sezon için ise hedefini mutlak şampiyonluk olarak belirleyen Karadeniz ekibi, çalışmalarına şimdiden başladı.

Haberin Devamı

3 TRANSFER BİRDEN

Sezona Bjelica liderliğinde güçlü bir kadroyla girmek isteyen Trabzonspor, transferde atağa kalktı. Bordo-mavililer, Panathinaikos'ta sözleşmesi sona eren Dimitrios Kourbelis, Valladolid'in stoperi Joaquin Fernandez ve Southampton'dan Mislav Orsic'i renklerine bağladığını açıkladı.

BARDHİ'YE KİRALIK İZİN ÇIKMADI

Sezon başında Trabzonspor'a, İspanya'nın Levante takımından transfer edilen Enis Bardhi geride kalan dönem içerisinde eleştirilen isimler arasında yer almıştı. Kuzey Makedonyalı oyuncunun gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağı henüz belirsizliğini korurken, bir Suudi Arabistan kulübü, ofansif orta saha oyuncusu için 300 bin Euro'luk kiralama teklifi yaptı. Ancak bu öneri yönetim kurulu tarafından yeterli görülmeyerek geri çevrildi.

Haberin Devamı

Trabzonspora dev gelir 20 milyon euro

OLİMPİAKOS'A RESTE REST

Yunan kulübü Olimpiakos, Trabzonspor'dan Marc Bartra'nın yanı sıra Maxi Gomez'e de talip oldu. Bordo-mavili kulübe fiyat beklentisini soran Komşu, Fırtına'nın sezon başında oyuncu için ödediği bedel olan 3 milyon Euro'nun altında bir rakamı kabul etmeyeceğine yönelik yanıt aldı. Trabzonspor Kulübü de Bartra ve Gomez'i isteyen Olimpiakos'tan Zinckernagel'e talip olmuş ancak iki farklı teklifi de reddedilmişti. Bordo-mavili ekipte tüm bu gelişmeler yaşanırken, yeni sezon çalışmaları da başlamıştı. Bu doğrultuda kadrosuna 3 ismi katan Fırtına'da Uğurcan Çakır ve Mahmoud Trezeguet ile de ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Trabzonspora dev gelir 20 milyon euro

UĞURCAN VE TREZEGUET İÇİN BEKLENTİ 20 MİLYON EURO

Trabzonspor'da ismi ayrılacaklar arasında sıkça anılan Trezeguet ve Uğurcan Çakır için yönetim kurulunun tavrı netleşti. Bu iki oyuncu adına menajerlere, "10 milyon Euro'nun altında hiçbir teklif değerlendirilmeyecek" mesajı verildi.

Trabzonspora dev gelir 20 milyon euro

Özellikle 27 yaşındaki Uğurcan'a; İnter, Monaco, Roma ve Nottingham Forrest'ın ilgisi bulunuyor. Ancak henüz kulübe resmi teklif gelmediği belirtilirken kamp döneminde temasların hızlanması bekleniyor. Mısırlı kanat Trezeguet'ye de Suudi Arabistan'dan farklı kulüplerin talip olduğu ifade edildi.

Haberin Devamı

Uğurcan Çakır'ın Güç Antrenmanı

Trabzonspora dev gelir 20 milyon euro

YORUM YAZ