Trabzonspor'a bedava yıldız futbolcu: Transferde yeniden gündeme geldi
Kış döneminde ciddi şekilde gündeme gelen yıldız futbolcu yeniden hedefte... Kulübü ile kontratı biten ve bonservisi elinde olan 29 yaşındaki oyuncu için yakın zamanda harekete geçilecek. Fakat İngiliz oyuncunun başka talipleri de bulunduğu kaydedildi.
Orta saha transferini bir türlü bitiremeyen Trabzonspor’da, çalışmalar hız kazandı. BordoMavililer merkeze 2 takviye yapacak fakat 2 transferi de fırsat dönemine yani Eylül ayına bırakmak istemiyor. En azından 1 oyuncunun kısa zamanda takıma kazandırılması hedefleniyor. Gündemde tanıdık bir isim var; Josh Brownhill... Kış döneminde de ciddi şekilde istenen 29 yaşındaki yıldızın bonservisi elinde. Burnley ile kontratı sona eren İngiliz futbolcu, henüz bir takımla anlaşmadı. ABD’den talipleri olan ve İngiltere’de de iç piyasada bazı ekiplerle adı anılan Brownhill karar vermiş değil. Bordo-Mavili yönetimin yakın zamanda harekete geçeceği ve yıldız futbolcu için girişimlerde bulunacağı öğrenildi.
Haberin Devamı ›
PREMİER LİG’E ÇIKARDI...
Geçtiğimiz sezon Championsnip’te çıktığı 42 maçta 18 gol, 6 asistlik muazzam bir skor katkısı gösteren Brownhill, orta sahanın merkezinde 8-10 numara pozisyonunda görev alıyor. Burnley’nin Premier Lig’e yükselmesinde büyük payı bulunan Brownhill’e yıllık ücret olarak imza parası da dahil cazip bir rakamın teklif edileceği öğrenildi.
İTALYANLAR’DAN SUSLOV İDDİASI
İtalyan basını, Hellas Verona forması giyen Toomas Suslov’la ilgilenen takımlar arasında Trabzonspor’un da olduğunu yazdı. 23 yaşında olmasına rağmen 38 kez Slovakya Milli Takımı’nın formasını terleten Suslov’u, Roma, Bologna ve Torino gibi önemli kulüplerin de takip ettiği vurgulandı. Piyasa değeri 6 milyon Euro olarak gösterilen Suslov, geçen sezon Serie A’da 31 maça çıktı, 1 asist yaptı.
TRANSFERDE SON DAKİKA!