MENÜ

Trabzonspor zor da olsa kupada turladı! Tartışılan adam hayat verdi

Süper Lig’de üst üste 4 maçtır kaybeden Trabzonspor, en büyük hedefi olan Türkiye Kupası’nda 1.Lig ekibi Gençlerbirliği karşısında adeta korku filmi yaşadı.14. dakikada geriye düşen Bordo-Mavililer, 90+6’da Eren Elmalı’nın kafa golüyle maça uzatmalara taşıdı. 105. dakikada şık bir gol atan Trezeguet, Fırtına’yı çeyrek finale taşıdı.

Trabzonspor zor da olsa kupada turladı! Tartışılan adam hayat verdi

5-1’lik Galatasaray mağlubiyetinin ardından sırasıyla Çaykur Rize, Kasımpaşa ve Beşiktaş’a yenilip, Abdullah Avcı yönetiminde bir ilki yaşayan Trabzonspor, Türkiye Kupası’nda son 16 turunda Gençlerbirliği ile kozlarını paylaştı. Bordo-Mavililer, 1.Lig’de mücadele eden rakibi karşısında henüz 14. dakikada geriye düştü.

19 yaşındaki Melih, şık bir golle ev sahibini öne geçirirken, Fırtına yakaladığı fırsatları bir türlü değerlendiremeyince strese girdi. Maça 6 dakikalık uzatma bölümü eklenirken, bu uzatmanın son saniyelerinde yeni transfer Meunier’in ortasında sol bek Eren Elmalı kafayla topu ağlara gönderdi ve umutların tükendiği anda ‘devam’ dedi.

Haberin Devamı

Trabzonspor zor da olsa kupada turladı Tartışılan adam hayat verdi

Trezeguet affettirdi

105. dakikada Visca’nın asistinde günün formsuz isimlerinden Trezeguet, attığı şık golle kendini affettirdi ve Trabzonspor’u öne geçirdi. İkinci uzatma bölümünde Gençlerbirliği beraberlik için yüklense de golü atamadı ve BordoMavililer, bu sezonki en büyük hedefi olan Türkiye Kupası’nda adını çeyrek finale yazdırdı.

Tartışılan adam hayat verdi!

Sezon başından beri performansıyla hayal kırıklığı yaratan hatta transferde yerine oyuncu bakılan Eren Elmalı, Gençlerbirliği deplasmanında adeta faciayı önledi... Yedek ağırlıklı bir kadroyla maça çıkan 1.Lig ekibi karşısında bir türlü golü bulamayan Fırtına’da, uzatmanın son saniyelerinde Eren Elmalı hücuma çıktı ve kafayla skoru 1-1’e getirip, maçı 15’er dakikalık iki uzatma bölümüne taşıdı. Bu gol sonrası Trabzonspor yedek kulübesinde büyük bir sevinç yaşanırken, tartışılan adam Eren Elmalı adeta takıma hayat verdi.

Haberin Devamı

Trabzonspor zor da olsa kupada turladı Tartışılan adam hayat verdi

Trabzonspor zor da olsa kupada turladı Tartışılan adam hayat verdi

 

YORUM YAZ