MENÜ

Trabzonspor yükselişe geçti! Avcı etkisi...

Abdullah Avcı’nın 7. sırada aldığı Trabzonspor, 4 haftada 10 puan topladı ve maç fazlasıyla 3. sıraya yerleşti. Kadıköy’deki Fenerbahçe zaferinin ardından Konyaspor’u da yıkan Bordo-Mavililer, milli araya oldukça moralli girdi.

Trabzonspor yükselişe geçti! Avcı etkisi...

İlk 8 haftada Bjelica yönetiminde 4 galibiyet ve 4 beraberlik alan Trabzonspor, Abdullah Avcı geldikten sonra çıktığı 4 maçta 10 puanı hanesine yazdırdı. Şampiyon hoca, 9. hafta başlarken 7. sırada olan Bordo-Mavili takımı, maç fazlasıyla 3. sıraya yükseltti. Karadeniz ekibi, milli araya 22 puanla girerken, 21 puandaki Adana Demirspor yarın Fenerbahçe ile karşılaşıyor. 19 puanlı Beşiktaş ise evinde Başakşehir’i konuk edecek. Alanyaspor’u devirdikten sonra deplasmanda Karagümrük’e takılan Fırtına, sonrasında Fenerbahçe zaferiyle 3 puandan fazlasını kazanmıştı. Bordo-Mavililer dün evinde Konyaspor karşısında zorlansa da kazandı ve milli takım arasına moralli girmeyi başardı.

Haberin Devamı

Fikstür rahatlığı...

12 haftalık periyotta tüm derbilerini oynayan Trabzonspor’u lige dönüşte daha rahat bir fikstür bekliyor. Fırtına 27 Kasım’da Sivas’la deplasmanda karşılaşacak, ardından evinde Kayserispor’u ağırlayacak. Sonrasında sırasıyla Gaziantep FK (d), Samsunspor ve İstanbulspor (d) maçları var.

Trabzonspor yükselişe geçti Avcı etkisi...

YORUM YAZ