MENÜ

Trabzonspor, yıldız oyuncunun transferini bitirdi! Bugün geliyor...

Trabzonspor, bir süredir hedefinde bulunan yıldız ismin transferi konusunda hem kulübü hem de oyuncu tarafıyla anlaşma sağladı. Ödenecek bonservis bedelinin belirlendiği yıldız isim, bugün Trabzon'da olacak.

Trabzonspor, yıldız oyuncunun transferini bitirdi! Bugün geliyor...

Meunier ile sağ bek problemini çözen Trabzonspor, Eren Elmalı’nın sezon başından bu yana gösterdiği etkisiz performans nedeniyle savunmanın soluna da takviye yapma kararı almıştı.

Haberin Devamı

Trabzonspor, yıldız oyuncunun transferini bitirdi Bugün geliyor...

TARTIŞILAN İSİM KUPADA HAYAT VERDİ

Sezon başından beri performansıyla hayal kırıklığı yaratan hatta transferde yerine oyuncu bakılan Eren Elmalı, Gençlerbirliği deplasmanında adeta faciayı önledi... Yedek ağırlıklı bir kadroyla maça çıkan 1.Lig ekibi karşısında bir türlü golü bulamayan Fırtına’da, uzatmanın son saniyelerinde Eren Elmalı hücuma çıktı ve kafayla skoru 1-1’e getirip, maçı 15’er dakikalık iki uzatma bölümüne taşıdı.

Bu gol sonrası Trabzonspor yedek kulübesinde büyük bir sevinç yaşanırken, tartışılan adam Eren Elmalı adeta takıma hayat verdi.

Trabzonspor, yıldız oyuncunun transferini bitirdi Bugün geliyor...

JUNIOR BOCAT'TA İŞLEM TAMAM

Bordo-Mavililer, scout ekibinin önerdiği Junior Eric Bocat’ın transferinde mutlu sona ulaştı. Belçika’da St. Truiden forması giyen 24 yaşındaki futbolcu için kulübüyle yapılan pazarlıklar sonucunda orta yol bulundu. Fırtına, bonservis bedeli olarak yaklaşık 2 milyon Euro ödeyecek. Bu rakam taksitler halinde verilecek. Trabzonspor, oyuncu tarafıyla yaptığı görüşmelerde de anlaşma sağladı. Bocat’ın bugün Trabzon’da olması ve 3.5 yıllık resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Haberin Devamı

DÜZENLİ OYNUYORDU

1.82 boyundaki Bocat, bu sezon Belçika Ligi’nde 24 maça çıktı; 1 gol atarken, 3 de asist yaptı. St. Truiden’de düzenli olarak forma giyen Senegal asıllı Fransız futbolcu, Dijon altyapısında yetiştikten sonra Lille’e transfer olmuştu. Atletizmi ve hızıyla öne çıkan Junior Eric Bocat, Villarreal başta olmak üzere Avrupa’dan da bazı kulüplerinden takibindeydi.

Abdullah Avcı'dan TFF'ye: Süper Kupa Finali sonrası hastalandılar diye düşünüyorum

Trabzonspor, yıldız oyuncunun transferini bitirdi Bugün geliyor...

YORUM YAZ