MENÜ

Trabzonspor, yeni golcüsünü Premier Lig'de buldu! Anlaşma sağlandı

Uzun süre uğraştığı Petkovic’i ikna edemediği için rotasını farklı yıldızlara çeviren Trabzonspor, Premier Lig ekibinin yıldız golcüsüyle her konuda el sıkıştı. Oyuncunun kulübüyle görüşmeler de olumlu gidiyor. Transferin bu hafta içerisinde bitmesi bekleniyor.

Trabzonspor, yeni golcüsünü Premier Lig'de buldu! Anlaşma sağlandı

Uzun bir süredir takıma yıldız bir golcüyü transfer etmek isteyen Fırtına, aradığı oyuncuyu Premier Lig'de buldu. Yıldız futbolcuyla her konuda anlaşma sağlanırken kulübüyle de görüşmeler olumlu seyrediyor. Bu transferin hafta içerisinde gerçekleşmesi beklenirken Trabzonspor'un gündeminde başka bir oyuncu daha var. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Trabzonspor'da Alzate de gündemde

Trabzonspor’un gündemine son olarak Brighton Have Albion forması giyen Steven Alzate geldi. 24 yaşında Kolombiyalı asıllı İngiliz oyuncu geçtiğimiz yılı Belçika ekiplerinden Standart Liege’de geçirmişti. 24 yaşındaki oyuncu için Trabzonspor Kulübü’nün girişimlerde bulunduğu öğrenildi. Kulüp tarafından beğenilen oyuncu için Trabzonspor’un girişimlerine devam ettiği bilinirken, oyuncuyla ayrıca yine Belçika’dan Club Brugge ilgileniyor.

Trabzonspor, yeni golcüsünü Premier Ligde buldu Anlaşma sağlandı

Her konuda anlaşma sağlandı

Trabzonspor, uzun süredir kadrosuna katmak adına mesai harcadığı Petkovic’ten istediğini alamayınca, teknik direktör Nenad Bjelica’nın raporu doğrultusunda farklı isimlere yönelmişti. Alternatif listenin başında yazan golcü ise Fulham’dan Carlos Vinicius... Satışına kesin gözle bakılan yıldız futbolcunun Avrupa’dan bir takıma gitmemesi Fırtına ihtimaline güç kazandırdı. Yönetim, oyuncu ve menajeriyle yaptığı görüşmelerde her konuda el sıkıştı. Geçen hafta içerisinde Vinicius için Londra’ya çıkarma yapan transfer komitesi, oyuncuyu ikna ederken, İngiliz ekibiyle görüşmeler ise henüz tamamlanmadı.

Haberin Devamı

Trabzonspor, yeni golcüsünü Premier Ligde buldu Anlaşma sağlandı

Kiralık olarak gelecek

Karadeniz temsilcisinin kiralamak istediği tecrübeli forvet için Fulham’ın kararını vermesi bekleniyor. Bu sezon süre almayan Vinicius da ayrılmaya sıcak bakıyor. Ancak Ada temsilcisinin önceliği oyuncuyu satmaktı. Avrupa’da kapanan transfer dönemi bu noktada Fırtına’nın elini biraz daha güçlendirdi. Transferin birkaç gün içerisinde kesinlik kazanması beklenirken, yönetim de bir an önce imzaların atılması adına şartları zorluyor.

Trabzonspor, yeni golcüsünü Premier Ligde buldu Anlaşma sağlandı

YORUM YAZ