MENÜ

Trabzonspor ve Beşiktaş arasında transfer savaşı! Hedef Arsenal'ın yıldızı...

Premier Lig'in dev ekibi Arsenal’da forma giyen ve sözleşmesi bitecek olan yıldız futbolcu, hem Trabzonspor hem de Beşiktaş'ın radarına girdi. Süper Lig'in iki dev ekibi, Portekizli yıldızın menajeriyle temasa geçti. İşte tüm detaylar...

Trabzonspor ve Beşiktaş arasında transfer savaşı! Hedef Arsenal'ın yıldızı...

Trabzonspor ve Beşiktaş, Premier Lig'in dev ekibi Arsenal'ın Portekizli yıldızını gündemine aldı. İki ekip de transfer listesinde bulunan oyuncuyla ilgili menajeriyle görüşmelere başladı. Öte yandan Trabzonspor'un Yunan orta saha oyuncusu Bakasetas için ülkesinden talip var. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

İŞTE MÜJDELİ HABER!

Bakasetas için Pana iddiası

Trabzonspor’un iki teklifini geri çeviren Bakasetas için Yunan ekibi Panathinaikos düğmeye bastı. Lider PAOK ile arasında sadece 1 puan fark olan ve teknik direktörlük görevine Fatih Terim’i getiren Yunan temsilcisi, Bakasetas için şartlarını zorlayacak. Yunanistan Süper Ligi’nde 13 yıldır şampiyonluk hasreti çeken Panathinaikos, sezon sonu şampiyonluğu elde etmek için adeta bütün imkanlarını seferber etmiş durumda.

Trabzonspor ve Beşiktaş arasında transfer savaşı Hedef Arsenalın yıldızı...

Premier Lig devinin kapısı çalınacak!

Süper Lig’de yeni yıla bomba gibi girmek isteyen Trabzonspor, ocak ayı transfer döneminde takımı güçlendirmek için kolları sıvadı. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın belirlediği listeye göre hareket eden Bordo-Mavililer’in hedefindeki isimlerden birinin de, Arsenal’in kadrosunda yer alan Cedric Soares olduğu öğrenildi. Cedric’in menajeriyle temasa geçildiği ve şartlarının sorulduğu bildirildi. 32 yaşındaki sağ bekin ekonomik şartlarının karşılanması konusunda tarafların el sıkışması halinde Karadeniz ekibinin, Arsenal’in kapısını çalacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Trabzonspor ve Beşiktaş arasında transfer savaşı Hedef Arsenalın yıldızı...

‘Kulüplerle temas halinde’

İngiliz ekibinde bu sezon forma şansı bulmakta zorlanan Portekizli oyuncunun kontratı, sezon sonunda bitiyor. Bu yüzden Arsenal’in, Soares için yüksek bir bonservis bedeli talep etmeyeceği ve ayrılık sürecini zorlaştırmayacağı konuşuluyor. Ülkesi Portekiz’in tarihi EURO 2016 şampiyonluğunda pay sahibi isimlerden biri olan tecrübeli futbolcu, yakın zamanda FANATİK Gazetesi’ne verdiği röportajda, “Her oyuncu gibi ben de oynamak istiyorum. Menajerim bazı kulüplerle temas halinde ve neler olacağını yakında göreceğiz” ifadelerini kullanmıştı.

Beşiktaş da istiyor!

Türkiye’den Trabzonspor’un yanı sıra Beşiktaş’ın da Cedric Soares’in peşinde olduğu iddia edildi. Siyah-Beyazlılar’ın, tıpkı Karadeniz ekibi gibi Portekizli futbolcuyu kadrosunda görmek istediği öne sürüldü. Soares’e, İngiltere, İtalya ve İspanya’dan da teklifler geldiği konuşuluyor.

Trabzonspor ve Beşiktaş arasında transfer savaşı Hedef Arsenalın yıldızı...

YORUM YAZ