MENÜ

Trabzonspor transferde gaza bastı! 2 yıldız ile imza an meselesi...

Kış transfer sezonunun bitimine günler kala Trabzonspor gaza bastı. Karadeniz temsilcisi, Thomas Meuiner’den sonra 2 yıldız için yapılan pazarlıklarda önemli mesafe katedildi. Bordo-Mavili yönetim, son pürüzleri çözüp transferleri resmen açıklamaya hazırlanıyor.

Trabzonspor transferde gaza bastı! 2 yıldız ile imza an meselesi...

Ara dönemde ocak ayını hareketsiz geçiren Trabzonspor, Avrupa’da transferin bitmesinin ardından çalışmaları hızlandırdı. İlk olarak Borussia Dortmund’un sağ beki Thomas Meuiner’i renklerine bağlayan Fırtına, orta saha ve sol beke de takviye yapıyor.

Haberin Devamı

MEUNİER 1.5 YIL TRABZONSPOR’DA

Karadeniz devi, önceki gün Trabzon’a getirdiği Thomas Meunier’in transferini KAP’a duyurdu. Yapılan açıklamaya göre; 32 yaşındaki sağ bekle 1.5 yıllık sözleşme imzalandı. Borussia Dortmund’a herhangi bir bonservis bedeli ödenmezken, tecrübeli futbolcu sezon sonuna kadar 850 bin Euro maaş alacak. Gelecek yıl ise 1.5 milyon Euro garanti ücret ve 500 bin Euro imza parası ödenecek.

Abdullah Avcı’nın isteği doğrultusunda kadroya katılan Meunier, Borussia Dortmund’tan önce uzun yıllar PSG’nin formasını terletmişti. Meunier, lisansının çıkmasının ardından bugün oynanacak Gençlerbirliği maçı öncesi kafileye dahil edildi.

Trabzonspor transferde gaza bastı 2 yıldız ile imza an meselesi...



2 İSİME ONAY GEDİ

Scout ekibinin raporu doğrultusunda gündeme gelen ve teknik heyetin de onay verdiği Folcarelli ile Bocat konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Folcarelli’nin kulübü Ajaccio’yu büyük ölçüde ikna eden Trabzonspor, 24 yaşındaki orta saha oyuncusuyla son pürüzleri çözmeye çalışıyor. St. Truiden’in 24 yaşındaki sol beki Junior Bocat’ın transferiyle ilgili süreç de pozitif ilerliyor. Fransız oyuncu gelmeye ikna oldu, Belçika kulübüyle yapılan pazarlıklarda da önemli aşama kaydedildi.

Haberin Devamı

İKİSİ DE BONSERVİSİYLE...

Trabzonspor, her iki oyuncuyu da bonservisleriyle kadrosuna katacak. Bordo-Mavili kulübün yetkilileri son detayları çözmek için yoğun uğraş verirken, yarına kadar hem Bocat hem de Folcarelli’nin transferlerinin resmen açıklanması planlanıyor.

Trabzonspor transferde gaza bastı 2 yıldız ile imza an meselesi...

Trabzonspor transferde gaza bastı 2 yıldız ile imza an meselesi...

YORUM YAZ