MENÜ

Trabzonspor transferde dolu dizgin! 2 yıldız için düğmeye basıldı

Kış transfer döneminde eksik bölgeleri tamamlamak isteyen Trabzonspor'da Abdullah Avcı, transferde ince eleyip sık dokuyor. Tecrübeli hoca, takımdan ayrılan futbolcuların yerine yeni isimler üzerine yoğunlaşırken Fırtına'da kadro rotasyonu anlamında da yeni oyuncuları listesine aldı. İşte transfere dair tüm detaylar...

Trabzonspor transferde dolu dizgin! 2 yıldız için düğmeye basıldı

Trabzonspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken gözler iki oyuncunun transferine çevrildi. Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda hareket eden Karadeniz ekibinde Abdülkadir Ömür için de Hull City iddiası gündeme bomba gibi düştü. Bordo-Mavili ekibinin transfer gündemine ilişkin detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

Trabzonspor transferde dolu dizgin 2 yıldız için düğmeye basıldı

Abdülkadir için Hull City iddiası

Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür’ün ara transferde ayrılması neredeyse kesin gibi. Bordo-Mavili kulüp, oyuncunun menajerinin teklif getirmesini bekliyor, bedelsiz ayrılığa kesinlikle sıcak bakılmıyor. Fortuna Sittard’ın ilgilendiği Abdülkadir için Hull City de devrede. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull, İngiltere’de Championship’te mücadele ediyor. Abdülkadir’in de kariyerine Avrupa’da devam etmek istediği öğrenildi.

Trabzonspor transferde dolu dizgin 2 yıldız için düğmeye basıldı

Sağ beke yeni aday: Oliver Sonne 

Larsen’in ayrılığı sonrası Trabzonspor’da sağ bek arayışları hızlandı. Roma’dan Karsdrop için girişimlerde bulunan Bordo-Mavililer’de, geleceğe yatırım olarak görülen yüksek potansiyelli isimler de var. Bunlardan biri Oliver Sonne. Danimarka Ligi’nde Silkeborg forması giyen 23 yaşındaki Sonne, bu sezon çıktığı 21 karşılaşmada 2 gol atarken, 3 de asist yaptı. Milli takım tercihini Peru’dan yana kullanan Sonne, sağ bekin yanı sıra savunmanın solunda da forma giyebiliyor. Sonne’nin yanı sıra radardaki bir başka oyuncu; Belçika’dan St. Truiden’de oynayan 24 yaşındaki Japon futbolcu Daiki Hashioka.

Haberin Devamı

Trabzonspor transferde dolu dizgin 2 yıldız için düğmeye basıldı

Stopere genç isim: Emirhan Topçu 

Ara transferde 8 numara ve sağ beke nokta atışı takviyeler yapmayı hedefleyen Trabzonspor, diğer taraftan kadrodaki yerli kalitesini de artırmaya çalışacak. Emirhan Topçu, Fırtına’nın radarında... Çaykur Rizespor’un 2000 doğumlu stoperi, bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Sol ayaklı Emirhan, bu sezon ligde 19 maça çıktı. Pek çok istatistikte ligin en iyi stoperleri arasında yer alan Emirhan’ın Rizespor ile kontratı sezon sonunda bitecek. Dolayısıyla Trabzonspor’un uygun maliyetle veya takasta oyuncu formülüyle bu transferi bitirme ihtimali yüksek.

Trabzonspor transferde dolu dizgin 2 yıldız için düğmeye basıldı

 

YORUM YAZ