MENÜ

Trabzonspor transfer haberi: Union Berlin'den Tymoteusz Puchacz açıklaması

Trabzonspor'un kiralık olarak kadrosuna kattığı Polonyalı sol bek Tymoteusz Puchacz için kulübü Union Berlin'den bir açıklama gelirken yaz aylarında yeniden takımdan ayrılabileceği aktarıldı.

Trabzonspor transfer haberi: Union Berlin'den Tymoteusz Puchacz açıklaması

Trabzonspor, sezon başında da uğraş verdiği sol bek transferi arayışlarını devre arasında Union Berlin'den Tymoteusz Puchacz'ı kiralık olarak kadrosuna katarak geçici şekilde sonuçlandırmıştı. Union Berlin, Puchacz için bir açıklama yaparken yeniden kiralık olarak takımdan ayrılma ihtimali ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Kicker'ın haberine göre Union Berlin'de Bastian Oczipka ile sözleşme uzatılması gündemde. Bu muhtemel hamlenin gerçekleşmesi durumunda da Union Berlin'in sol bek rotasyonunda lüks bir genişlik yaratacak.

Konuya ilişkin açıklamalar yapan Union Berlin Sportif Direktörü Oliver Ruhnert, "Gießelmann ve Oczipka kalırsa, Puchacz da dönerse takımda 3 sol bek olacak. Bu çok fazla olabilir" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Kicker'ın haberinde Tymoteusz Puchacz'ın yaz aylarında da kiralık olarak takımdan ayrılabileceği belirtilmekte. 23 yaşındaki Polonyalı sol bek, sezonun ilk yarısında Union Berlin ile 7 maça çıkarken skora da 1 asistlik katkı sağlamıştı. Sezonun ikinci yarısını geçirdiği Trabzonspor'da ise şu ana kadar 7 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası maçında forma giydi.

YORUM YAZ