MENÜ

Trabzonspor transfer haberi: Trezeguet için sürpriz karar! Araplar istiyordu ama...

Süper Lig'de bitime sayılı haftalar kaldı. Transfer arayışlarına lig bitmeden başlayan Trabzonspor, şampiyonluğun ardından geçirilen kötü sezonun ardından yeni ve güçlü bir kadro için kolları sıvadı. Birçok isimle yollarını ayırmaya hazırlanan Fırtına, transfer listesine eklenen isimler için de girişimlerini ara vermeden sürdürüyor.

Trabzonspor transfer haberi: Trezeguet için sürpriz karar! Araplar istiyordu ama...

Transfer arayışlarına lig bitmeden başlayan Trabzonspor, şampiyonluğun ardından geçirilen kötü sezon sonrası güçlü bir kadro için harekete geçti. Eldeki futbolcuların yanı sıra kadroya takviye için de hamleler yapılıyor.

Haberin Devamı

Divan başkanları Trabzon’da toplandı

Süper Lig’de şampiyonluk yaşayan kulüplerin divan başkanları, Trabzon’da bir araya geldi. Bordo-Mavili kulübün divan başkanı Ali Sürmen ev sahipliği yaparken, Galatasaray, Beşiktaş, Bursaspor ve Başakşehir toplantıya katılım gösterdi. Sürmen, “Divan kurulları her zaman örnek açıklamalar ile kulüp yönetimlerine ve futbol camiasına örnek olmalılardır. Sadece şampiyonluk üzerinden çalışmalar yapmak doğru olmaz. Oyuncu yetiştirip, satmak kulüp ekonomileri için şarttır” dedi.

Trabzonspor transfer haberi: Trezeguet için sürpriz karar Araplar istiyordu ama...

Arif: Hocam bana güveniyor...

Fırtına’nın genç oyuncusu Arif Boşluk, forma şansını değerlendirmek için çok çalışacağını söyledi. Bjelica’nın ısrarla görev verdiği ve Ankaragücü maçında da 11’de oynattığı başarılı sol bek, “Altyapıdan çıktım ve oynamaya başladım. Bu formayı giymek her Trabzonlu çocuğun hayalidir. Onun için kıymetini biliyorum. Bjelica hocam bana şans veriyor, güveniyor. İnşallah daha iyi performanslar ortaya koyacağım” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Trabzonspor transfer haberi: Trezeguet için sürpriz karar Araplar istiyordu ama...

Trezeguet için plan değişebilir

Nwakaeme’nin yerine transfer edilen Trezeguet, zaman zaman eleştirilse de Bordo-Mavili takımın en çok gol atan oyuncusu durumunda. Son olarak Ankaragücü maçında 2 kez fileleri havalandıran Mısırlı yıldız; 26 lig karşılaşmasında 10 gol kaydetti, 5 de asist yaptı. İstikrarıyla da öne çıkan Trezeguet, tüm kulvarlarda 39 maçta görev aldı. Suudi Arabistan ekiplerinin ciddi şekilde ilgilendiği 28 yaşındaki kanat oyuncusunun, 5-6 milyon Euro civarı bir teklif gelmesi halinde satılması düşünülüyordu. Ancak hem Fenerbahçe hem de Ankaragücü maçlarında sergilediği oyun kafaları karıştırdı. Mısırlı yıldız böyle devam ederse, takımda tutulabilir.

Trabzonspor transfer haberi: Trezeguet için sürpriz karar Araplar istiyordu ama...

Sağ bekte öncelik Cannon

Trabzonspor’da, yeni sezonda ciddi bir kadro değişimi yaşanacak. Eksik bölgeler şimdiden belirlenirken, yönetim pek çok oyuncuyla temasta. Takviye yapılacak mevkilerden biri de sağ bek. Bruno Peres’le sözleşme feshine giden, geldiğinden beri beklentilerin altında kalan Larsen’le de yolları ayırmayı düşünen Bordo-Mavililer, arayışları hızlandırdı. Avrupa piyasasından 3-4 isim gündeme gelmesine rağmen öncelikli hedefin Reggie Cannon olduğu öğrenildi. Portekiz’de Boavista forması giyen 24 yaşındaki oyuncu bu sezon 32 maça çıktı. ABD Milli Takımı’nda da forma giyen Cannon’un kulübüyle 2025’e kadar kontratı bulunuyor.

Haberin Devamı

YORUM YAZ