MENÜ

Trabzonspor transfer haberi: Jerome Boateng'de kritik hafta

Dünyaca ünlü Alman stoper Jerome Boateng için görüşmelerini sürdüren Trabzonspor, Lyon ile henüz orta yolu bulamadı. Trabzonspor, yarı maaşını ödeyerek Boateng’i kiralamaya çalışıyor, Fransızlar rakamın yükseltilmesini istiyor. Önümüzdeki hafta bu işin netlik kazanması bekleniyor.

Trabzonspor transfer haberi: Jerome Boateng'de kritik hafta

Yeni sezonda maaş bütçesini 30-35 milyon Euro arasında tutmayı hedefleyen Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalırsa bu parayı direkt çıkartmış olacak. Dolayısıyla Bordo-Mavililer’de tüm planlar Devler Ligi üzerine yapılıyor. Play-Off turunda oynayacağı iki maça kilitlenen Fırtına, transferde 1-2 bölgeye deneyimli oyuncu almayı hedefliyor. Jerome Boateng de bu isimlerden biri. Teknik direktör Abdullah Avcı, 2 kez Şampiyonlar Ligi’ni kazanan, Avrupa’nın 1 numaralı organizasyonunda tam 85 maça çıkan Boateng’i stoper listesinde üst sıraya yazmıştı.

Haberin Devamı

33 yaşındaki Alman yıldız için Lyon’la görüşmeler sürüyor. Karadeniz ekibi, yarı maaşını ödeyerek Boateng’i 1 seneliğine kiralamak amacında.

Fransızlar gönderecek

Kadroda ciddi bir revizyona gidecek olan Fransız ekibi, Boateng’le yollarını ayıracak fakat rakamın yükseltilmesini istiyor. Vergilerle 4.2 milyon Euro kazanan başarılı stoper konusunda önümüzdeki hafta oldukça hareketli geçecek. Abdullah Avcı da Boateng için maliyet faktörüne dikkat çekerken, “Marka bir isim. Son durumuna bakıyoruz. Ekonomik şartlar oluşursa isteriz” yorumunu yapmıştı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ