MENÜ

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica: Reaksiyon göstermekte zorlandık!

Bordo-Mavililer'in başında çıktığı ilk maçı 4-1 kaybeden Hırvat teknik adam Sivas mağlubiyeti sonrasında konuştu. Nenad Bjelica, "70 dakika 10 kişi oynadık.10 kişi kaldıktan sonra reaksiyon göstermekte zorlandık" yorumunu yaptı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica: Reaksiyon göstermekte zorlandık!

Trabzonspor, Nenad Bjelica yönetiminde ilk maçına Sivasspor karşısında çıktı. Fakat Bordo-Mavililer sahadan 4-1'lik farklı mağlubiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı

'Hak ettikleri galibiyeti aldılar'

Mücadeleyi değerlendiren Hırvat teknik adam, "Rakibimizi tebrik ederim. Hak ettikleri bir galibiyet aldılar. 70 dakika 10 kişi oynadık. Sivasspor çok tecrübeli ve iyi oyunculara sahip bir takım. 10 kişi kaldıktan sonra reaksiyon göstermekte zorlandık" açıklamasında bulundu.

'5-3-1 sistemine döndük'

Başarılı hoca ikinci yarıdaki değişiklikler hakkında da, "İlk yarıya baktığımızda rakibimiz kanatlardan gelerek tehlike yarattılar. İkinci yarı 5-3-1 sistemine döndük. Forvet noktasında da daha hızlı oyuncularla gol aradık. Farktan sonra genç oyunculara şans vermek istediğimiz için oyuncu değişikliği tercihlerimizi bu şekilde yaptık" dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica: Reaksiyon göstermekte zorlandık

Hırvat çalıştırıcı basın toplantısında da şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"Sivasspor'u kutluyorum. Hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Biz de 10 kişi kaldıktan sonra saha içinde varlık gösteremedik. Penaltı ve 10 kişi kaldıktan sonra 70 dakika 10 kişi oynadık. Ama daha fazla arzu ve mücadele görmek isterdim. Goller yedikten sonra son 10-15 dakikada genç arkadaşlarımızı görmek ve onlara maç tecrübesi sağlamaya çalıştık. Son bölümde topun hakimiyeti bizde kaldı. Daha fazla şut imkanı bulduk. Önümüzde yapılacak çok iş var. Neleri eksik yaptık, bunları analiz ederek önümüzdeki maçlarda çok daha iyisini yapmaya çalışacağız."

'Kısa sürede sorunları çözmek mümkün değil'

"Konuştuğum herkes kulübün ne kadar büyük olduğundan bahsetti. Kulüp için nelerin yanlış gittiğini, nelerin yapılması gerektiğini konuşacağız. Önemli oyuncularımız var ama takım olarak istediğimiz mücadeleyi gösteremedik. Bunun nedenleri ve çözümü için uğraşacağız. Çalışarak çözeceğiz bunu. Kısa süre içerisinde sorunları çözmek mümkün değil. Zamana ihtiyacımız olacak. Önümüzde oynayacağımız maçlarda önümüzdeki sezonun planları ve ligi 4'üncü sırada tamamlamak adına çaba göstereceğiz. Bize gelecek yıl katkı verecek oyuncuları belirlemek için kalan maçları değerlendireceğiz."

YORUM YAZ