MENÜ

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica: Gençlerden umutluyum

Bordo-Mavililer'de altyapı üretmeye devam ediyor, Hırvat teknik adam Nenad Bjelica da onlara güveniyor. Başakşehir maçında altyapıdan 5 isme süre veren başarılı hoca, "Onlardan umutluyum" dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica: Gençlerden umutluyum

Ligin son maçında Başakşehir’e karşı 9 yerli ismi 11’de oynatan Nenad Bjelica, altyapı patentli 5 futbolcuya görev vermişti. Karşılaşmanın ikinci yarısında da U19 takımından gelen Poyraz Efe, Salih Malkoçoğlu ve Oğuzhan Yılmaz gibi oyuncular, süre bulup ilk kez A takım formasını terlettiler.

Haberin Devamı

İŞTE 'EVET' DEDİĞİ RAKAM!

'Heyecanları var'

Yenilgiye rağmen gençlerin mücadelesinden memnun kalan Hırvat teknik adam, “Oynama fırsatı bulan genç isimler, bu şansı iyi değerlendirdiler. Elbette tecrübe eksikleri var, heyecanları var. Kolay değil. Ancak genel anlamda onlardan umutluyum. Doğru zamanda, doğru şansı vermeye devam edeceğiz” derken, görüşlerini yönetimle de paylaştı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica: Gençlerden umutluyum

Kaleye genç takviye

Bordo-Mavililer, Altınordu’nun 17 yaşındaki kalecisi Onuralp Çevikkan’ı renklerine bağlıyor. Oyuncu ve kulübüyle prensipte anlaşan Trabzonspor, önümüzdeki hafta resmi imzayı attırmaya hazırlanıyor. U17 Milli Takımı’nın kalesini de koruyan 2006 doğumlu Onuralp’in transferinde Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon FK’nın sahibi Celil Hekimoğlu’nun kilit rol oynadığı öğrenildi. Başarılı file bekçisiyle ilgilenen kulüpler arasında Fenerbahçe de bulunuyordu.

Haberin Devamı

Altyapının başına yabancı isim

Futbol İzleme Komitesi’nin başında olan ve aynı zamanda altyapı koordinatörlüğü görevini yürüten İhsan Derelioğu’nun kulüpten ayrılması sonrası her iki departmanda büyük değişim yolda. Buna göre altyapının başına yabancı bir profesyonelin getirilmesi düşünülüyor. Double Pass ile 9 aydır işbirliği yapan Trabzonspor, Belçikalı firmanın altyapıyla ilgili detaylı raporunun ardından karar verecek. Scout ekibinin ise yeniden dizayn edilmesi gündemde.

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica: Gençlerden umutluyum

YORUM YAZ