MENÜ

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: Hüseyin Türkmen'in aşil tendonu koptu!

Çaykur Rizespor deplasmanından 1-0'lık mağlubiyetle ayrılan Bordo-Mavililer sadece 3 puanı değil, Hüseyin Türkmen'i de kaybetti. Trabzonspor'un hocası Abdullah Avcı, "Hüseyin'in durumu ciddi, aşil tendonu koptu diye bilgi geldi bana" dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: Hüseyin Türkmen'in aşil tendonu koptu!

Süper Lig'in 22. haftası Karadeniz derbisine sahne oldu... İlhan Palut döneminde başarılı bir sezon geçiren Çaykur Rizespor ile ligde 3. sırada bulunan Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi Rize kazandı, Galatasaray karşısında ağır yara alan Bordo-Mavililer, Rize mücadelesinde de yenilgiyi yaşadı.

Haberin Devamı
Abdullah Avcı: Yine de ligin üçüncüsü bir Trabzonspor var

'HÜSEYİN'İN DURUMU CİDDİ'

Maçın ardından konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, mücadelenin 23. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Hüseyin Türkmen hakkında korkutan açıklamayı yaptı. Tecrübeli çalıştırıcı, "Hüseyin'in durumu ciddi duruyor. Aşil tendonu koptu diye bilgi geldi bana. Geçmiş olsun diliyorum. Yaşı iyi, umarım operasyonu iyi geçirerek buradan sağlıklı bir şekilde çıkar" dedi.

'KAYBETMEYİ HAK ETMEDİK'

Avcı mücadeleyi de şu ifadelerle değerlendirdi 👇

Oyun, aslında fena bir oyun olmadı. İyi mücadelenin olduğu, bizim biraz daha fazla topa sahip olduğumuz, bugün bence kaybetmeyi hak etmedik diye düşünüyorum. Bu işin bu içinde var. Atanın kazanacağı bir müsabakaydı. Rakip değerlendirdi.

'NE OLACAĞINI BİLEMEDİKLERİMİZ VAR'

"Trabzonspor bir geçiş dönemi yaşıyor. Bunlar her takımın başına gelebilir. Kimsenin şüphesi olmaması gerekiyor. Taraftarımızdan rica ediyorum, onların varlığı bizi son derece iyi hissettirecektir. Burada bir takım gerçekleri görmek gerekiyor. 2 tane sakatlıktan değişiklik yapıyorum bugün. Sakatlıktan çıkanlar, gidenler var, ne olacağını bilmediklerimiz var."

Haberin Devamı

'TARAFTARIMIZ GEÇİŞ DÖNEMİNDE YANIMIZDA OLSUNLAR'

"Transferle ilgili çalışıyoruz. Hepsi bir arada geçerken, üçüncülüğü alma şansımız olduğunu da biliyorum. 2 maç üst üste kaybettik, üzgünüz. Taraftarımızdan özür diliyoruz. Bu geçiş döneminde bizim yanımızda olsunlar. Trabzonspor bunun altında kalkar."

YORUM YAZ