MENÜ

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı galibiyetin şifresini verdi! Gelecek için de umutlu...

Bordo-Mavililer'de teknik direktör Abdullah Avcı, Konyaspor galibiyetini yorumladı. Tecrübeli hoca 3 puanın şifresini verirken gelecek adına da 'Daha iyi olacağız' ifadeleriyle umutlu mesajlar verdi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı galibiyetin şifresini verdi! Gelecek için de umutlu...

Süper Lig'de Abdullah Avcı ile 'Fırtına' yeniden esmeye başladı. Nenad Bjelica sonrası yeniden Trabzonspor'un başına geçen Avcı, Karadeniz ekibindeki kara bulutları dağıttı. Son olarak Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 3-2 deviren ve Sarı-Lacivertliler'in 19 maçlık serisini bitiren Bordo-Mavili ekip bu akşam da Konyaspor'u 2-1 devirdi.

Haberin Devamı

Milli araya moralli giren Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı galibiyet sonunda mücadeleyi değerlendirdi. İşte Avcı'nın sözlerinden öne çıkan satırbaşları...

'Yediğimiz ilk gol...'

"Bu iş, enerji işi. Bugün ısınmada bilgi geldi, takımın enerjisi düşük diye. Ne oldu yani bir haftada? 4 gündür uyarıyorum zor maç diye. Her türlü detayı düşündük. İkinci yarıda sadece teknik olarak değişiklik yaptık. Bazı geçişler yakaladık, golü bulduk. Ama yediğimiz gol, ilkokul vardır, ondan önce kolej vardır... Bu şekilde bir pas, arkası dönük oyuncuya atılmaz. Arkası dönük oyuncu da oraya girip o pası almaz. Bunların hepsini tekrar tekrar çalışmak zorundayız. Bu biraz yoruyor ama yapacak bir şey yok, işimiz bu."

Haberin Devamı

'Kazanmak ve gelişmek önemli'

Bunları görerek kazanabiliyorsak, bu bizim için değerli. Kazanmak ve gelişmek önemli. Bu oyun; enerji, duygu, coşku ama akıl var. Duygularınla oynayamazsın. Okul bahçesinde oynamıyoruz. Planı var, organizasyonu var. Bu şekilde kazandık.

'Daha iyi olacağız'

"İkinci yarıda daha iyiydik. Yeterli mi, değil. Çok çalışmamız, daha hızlı oynamamız gerekiyor. Oyuncu kalitesini arttırmamız gerekiyor. Çok çalışacağız, tekrarlar yapacağız. Daha iyi olacağız diye düşünüyorum."

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı galibiyetin şifresini verdi Gelecek için de umutlu...

YORUM YAZ