MENÜ

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı eksik parçayı istiyor! Tek hedef...

Bordo-Mavili ekipte bir lig, 2 Süper Kupa sevinci yaşayan Abdullah Avcı, koleksiyonunu tamamlamayı hedefliyor. Başarılı hoca, bu yolda emin adımlarla ilerlerken, kupa yarı final ilk maçında Karagümrük karşısında avantajı kaptı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı eksik parçayı istiyor! Tek hedef...

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fatih Karagümrük karşısında sürpriz bir değişiklik yapmadı. Öyle ki tecrübeli teknik adam, ligde son kazanılan Kayserispor karşısındaki ilk 11’i bozmadı. Maç öncesinde konuşan Avcı, “Karagümrük’ün çok deneyimli bir kadrosu var. Her şeyden evvel Galatasaray’ı eleyerek buraya gelmiş bir takım. Oynadığımız son maç, gerçekçi bir sonuç değil. Taraftarımız son kez bizimle olacak bu sezon. Onların desteği bizim için çok önemli, umarım bizi bir daha yalnız bırakmazlar. Önümüzdeki sezon onlara çok ihtiyacımız olacak” dedi.

Haberin Devamı

Hedefine yaklaştı

Bu arada kupayı hedefleyen Abdullah Avcı’nın başka bir hedefi daha bulunuyor. Başarılı hoca, daha önce Bordo-Mavili ekibin başında bir lig, iki kez de Süper Kupa sevinci yaşadı. Deneyimli teknik adam, Türkiye Kupası’nda da mutlu sona ulaşırsa, koleksiyonundaki eksik parçayı tamamlamış olacak. Avcı, bu anlamda yarı final ilk maçında hedefine bir adım daha yaklaştı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı eksik parçayı istiyor Tek hedef...

YORUM YAZ