MENÜ

Trabzonspor, Süper Lig'in yıldızına gözünü dikti! Borini'den sonra onu istiyorlar...

Yeni sezonda forvet hattını sil baştan kurmak isteyen Bordo-Mavililer, Karagümrük'ün İtalyan yıldızı Fabio Borini için çalışmalarını sürdürürken; iç piyasada bir diğer hedef için de harekete geçti. Trabzonspor o yıldız için araştırmalara başladı.

Trabzonspor, Süper Lig'in yıldızına gözünü dikti! Borini'den sonra onu istiyorlar...

Geçen sezonun şampiyonu olan ve bu sezona da büyük umutlarla başlayan Karadeniz devinde işler istenildiği gibi gitmedi. Sırasıyla; Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'ne havlu atan Bordo-Mavililer ligdeki şampiyonluk yarışında da geriye düşünce kulüpte köklü değişimler oldu. Başkan Ahmet Ağaoğlu görevi bıraktı, Abdullah Avcı'yla yollar ayrıldı. Beklentilerin altında kalarak taraftarlarını üzen Trabzonspor'da sportif ve ekonomik sıkıntının ciddi seviyeye ulaştığı dönemde başkanlık koltuğuna eski Asbaşkan Ertuğrul Doğan oturdu.

Haberin Devamı

Trabzonspor, Süper Ligin yıldızına gözünü dikti Boriniden sonra onu istiyorlar...

Toplantı yapmışlardı

Fırtına'nın patronu önümüzdeki sezonla ilgili olarak çalışmalarını sürdürüyor. Şampiyonluk sezonundaki görüntülerin tekrar yaşanacağının sözünü veren Doğan, geçtiğimiz hafta yeni teknik direktör Nenad Bjelica ile bir toplantı gerçekleştirmişti.

TRABZONSPOR'UN YENİ 1 NUMARASI!

Erkenden takım teslim edilecek

Mevcut kadroda bulunan isimlerden hangileri ile gelecek sezon devam edileceği noktasında Süper Lig’in geri kalan bölümüne önem veren Hırvat teknik adam, ihtiyaçlar doğrultusunda oyuncu portföyünde bulunan alternatif isimleri yönetim kuruluna önerecek. Bordo-mavili yönetim de önümüzdeki sezonun hazırlıkları başlamadan Bjelica’ya takımını teslim etmeyi planlıyor.

Trabzonspor, Süper Ligin yıldızına gözünü dikti Boriniden sonra onu istiyorlar...

Borini'den 19 gol, 10 asist...

Maxi Gomez ve Umut Bozok ikilisinden istediği verimi alamayan Trabzonspor’da, her iki futbolcu gelecek tekliflerin durumuna göre elden çıkartılabilir. Bordo-Mavililer, hücum hattını sil baştan değiştirmeyi planlıyor. Karagümrük’ün yıldızı Fabio Borini, listenin başındaki isim. 1.5 ay sonra sözleşmesi sona erecek olan 32 yaşındaki İtalyan futbolcu, 28 lig maçında attığı 19 gol ve yaptığı 10 asistle fark yarattı. Yönetim şimdiden Borini’nin menaceriyle dirsek temasına geçti.

Haberin Devamı

Trabzonspor, Süper Ligin yıldızına gözünü dikti Boriniden sonra onu istiyorlar...

Maliyetine göre hareket edilecek

İç piyasadaki bir diğer hedef; Ali Sowe... Ankaragücü’nün sezon başında Rostov’dan kiraladığı 28 yaşındaki Gambiyalı santrfor, lig bitince Rus ekibine geri dönecek. Trabzonspor, kulübüyle 2 yıl daha kontratı bulunan Ali Sowe’un bonservis maliyetine göre harekete geçecek. Türkiye Kupası’nda çeyrek finalde Ankaragücü’nün Trabzonspor’u elediği maçta attığı 2 golle kalitesini gösteren Ali Sowe, güçlü fiziği, hava toplarındaki hakimiyeti ve bitiriciliğiyle öne çıkıyor. Ali Sowe dışında Antalyasporlu Haji Wright da yeniden Fırtına’nın radarında. Ancak Güney ekibinin bu oyuncunun satışından beklediği rakam oldukça yüksek.

BJELİCA ESKİ ÖĞRENCİSİNİ İSTİYOR!

Trabzonspor için rövanş zamanı

Sezonun ilk yarısındaki maçta deplasmanda Ankaragücü ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor, Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde ise rakibine 3-1’lik skorla mağlup olmuştu. Bordo-Mavililer, pazartesi günü Akyazı’da rakibini devirip hem rövanşı almak hem de beyaz bir sayfa açmak istiyor. Deplasmanda son 7 lig maçında yenilen Fırtına, genel tabloda ise son 5 lig karşılaşmasında 4 yenilgi ve 1 beraberlik aldı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ