MENÜ

Trabzonspor'da tartışılan madde için son karar verildi! Taslaktan silindi

Hatayspor karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen 3-2 kaybeden Bordo-Mavililer'de gündem değişti. Trabzonspor bugün gerçekleştirdiği Tüzük Tadilat Kongresi'nde kulübün olası satılmasının önünü açan madde için taslaktan çıkarma kararı alındı.

Trabzonspor'da tartışılan madde için son karar verildi! Taslaktan silindi

Trabzonspor için kritik gün... 2021-2022 sezonunda Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan ancak geçen sezon büyük hayal kırıklığı yaratan, bu sezon da Nenad Bjelica ile eleştirilen Karadeniz devinde bugün camianın önde gelen isimleri bir araya geldi.

Haberin Devamı

Zorunluluk nedeniyle kongre yapıldı

Fırtına, 7405 Sayılı Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonları Kanunu hükümlerine uyarlanması zorunluluğu nedeniyle bugün tüzük kongresi yaptı. Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi salonunda bugün saat 10.00'da başlayan Tüzük Tadil Kongresi'nde çok önemli bir karar alındı.

Gündem ve yeni tüzük okundu

Çoğunluğun sağlandığı kongrede gündem ve yeni tüzük okundu. Bölüm bölüm oylama işlemlerinin gerçekleştirileceği açıklandı. Ardından ise kulüp geleceğiyle ilgili kritik bir karar resmen açıklandı.

Trabzonsporda tartışılan madde için son karar verildi Taslaktan silindi

Tüzükten çıkarıldı

Trabzonspor Tüzük Tadilat Kongresi'nde taslak tüzükte yer alan, 'Kulüp yabancılara devredilebilir' maddesi çıkartıldı. Ardından da Trabzonspor'a yabancı kişilerin de üye olabilmesinin önünü açacak madde, itirazlar sonrası tüzük taslağından silindi.

Haberin Devamı

Ortak görüş: Gündem bile olmaması!

Daha sonra kongre üyeleri tüzük hakkında fikirlerini beyan etmek için söz aldı. Üyelerin ortak görüşü; Trabzonspor'un satılmasının gündem bile olmamasıydı. Bu nedenle de başta yabancılara tanınması planlanan bu hak yürürlükten kaldırıldı.

Trabzonsporda tartışılan madde için son karar verildi Taslaktan silindi

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Trabzonspor’a yakışmadı!
YORUM YAZ