MENÜ

Trabzonspor, Ognjen Bakic transferini KAP'a bildirdi! Maliyeti belli oldu

Transfer çalışmalarına devam eden Trabzonspor, bir bomba daha patlattı. Karadeniz ekibi Ognjen Bakic'i kadrosuna kattığını KAP'a bildirdi.

Trabzonspor, Ognjen Bakic transferini KAP'a bildirdi! Maliyeti belli oldu

Trabzonspor, 20 yaşındaki Karadağlı orta saha oyuncusu Ognjen Bakic ile 2 yılı opsiyonlu 4 yıllık sözleşme imzalandığını KAP’a bildirdi.

Haberin Devamı

Karadeniz ekibinden KAP'a yapılan açıklama şu şekilde:

"Profesyonel futbolcu Ognjen Bakic ile opsiyon hakkı Kulübümüze ait olmak üzere 2+2 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya;

2023-2024 futbol sezonu için 65.000.-Euro garanti ücret, 2024-2025 futbol sezonu için 70.000.-Euro garanti ücret ödenecektir.

Opsiyon hakkının Kulübümüz tarafından kullanılması halinde futbolcuya;

2024-2025 futbol sezonu için 250.000.-Euro garanti ücret, 2025-2026 futbol sezonu için 300.000.-Euro garanti ücret ödenecektir.

Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının %5'i oranında ödeme yapılacaktır. Kamuoyuna duyurulur. Saygılarımızla."

YATIRIM TRANSFERİ

Teknik direktör Nenad Bjelica’nın talebiyle kadroya dahil edilen ve yatırım transferi olarak değerlendirilecek olan genç yeteneğin bu sezonu farklı bir kulüpte geçirmesi bekleniyor. Gelişimi ve performansı takip edilecek olan genç orta saha, yeterli görülürse Trabzonspor’un A takımına dahil edilecek.

Haberin Devamı

BAKIC'İN PERFORMANSI

Kariyerinde toplam 29 resmi maça çıkan Ognjen Bakic, söz konusu müsabakalarda 1 kez rakip fileleri sarsmayı başardı. Karadağlı futbolcu bu maçlarda toplam 887. dakika süre aldı. Genç oyuncu son olarak NK Osijek forması giydi.

1 HAFTADA 5. TRANSFER

Trabzonspor, son bir haftada kadrosuna kattığı yıldız isimler ile dikkat çekti. Karadeniz ekibi, Batista Mendy, Berat Özdemir, Paul Onuachu, Nicolas Pepe ve son olarak Ognjen Bakic renklerine bağladı.

Trabzonspor, Ognjen Bakic transferini KAPa bildirdi Maliyeti belli oldu

YORUM YAZ