MENÜ

Trabzonspor, Nenad Bjelica ile iç sahada fark yaratıyor!

Beşiktaş’ı 3-0 mağlup eden Trabzonspor, teknik direktör Nenad Bjelica ile iç sahada daha başarılı bir grafik sergiledi. Hırvat hoca, taraftarı önünde çıktığı 6 maçın 5’ini kazanırken özellikle yeni transferlerin takıma katılmasıyla elde edilen farklı zaferle büyük övgü topladı.

Trabzonspor, Nenad Bjelica ile iç sahada fark yaratıyor!

Kritik maçta Beşiktaş’ı adeta bozguna uğratarak alkış alan Trabzonspor, hocası Nenad Bjelica ile sergilediği futbolla geleceğe dair umutları da beklentileri de artırdı. Bordo-Mavililer, geçen sezonun 30. haftası öncesinde göreve gelen Bjelica yönetiminde 13 lig karşılaşmasına çıktı. Karadeniz ekibi, bu karşılaşmalarda 7 galibiyet, 6 mağlubiyet elde ederken beraberlik hiç yaşamadı.

Haberin Devamı

Trabzonspor, Nenad Bjelica ile iç sahada fark yaratıyor

Trabzonspor, iç sahada oynadığı 6 karşılaşmada 5 galibiyet, 1 mağlubiyet sonunda 15 puan topladı. Deplasmanda ise 7 karşılaşmada 5 mağlubiyet, 2 galibiyet yaşayan Karadeniz ekibi, 6 puanda kaldı. Bordo-Mavili takım, böylece Bjelica yönetiminde 7 galibiyetin 5’ini Papara Park’ta aldı.

FARKLI ZAFERLER

Trabzonspor, sahasında geçen sezon Ankaragücü’nü 2-0, VavaCars Fatih Karagümrük’ü 4-1, Corendon Alanyaspor’u 5-1 mağlup etti. Bordo-Mavililer, bu sezon ise Antalyaspor’u 1-0, Beşiktaş’ı 3-0 yenerken, iç sahada Hırvat çalıştırıcı yönetimindeki tek mağlubiyetini Çaykur Rizespor karşısında 3-2’lik sonuçla yaşadı.

Trabzonspor, Nenad Bjelica ile iç sahada fark yaratıyor

YORUM YAZ