MENÜ

Trabzonspor, Mislav Orsic ve Joaquin Fernandez'i Trabzon'a getirdi!

Transfer 'Fırtınası'... Karadeniz devi, transfer bombalarını art arda patlattı, önce Dimitrios Kourbelis'i açıkladı, ardından Joaquin Fernandez ve Mislav Orsic resmen duyuruldu. Fırtına önce sağlık kontrollerinden geçirdiği Fernandez ile Orsic'i akşam saatlerinde Trabzon'a getirdi.

Trabzonspor, Mislav Orsic ve Joaquin Fernandez'i Trabzon'a getirdi!

Bordo-Mavililer transferde gaza bastı... İki sezon önceki şampiyonluğun ardından geçen sezon hayal kırıklığı yaratan Fırtına bu sezon yeni bir kimlikle sahaya çıkmaya hazırlanıyor. Teknik direktörlük görevine geçen sezonun sonlarına doğru Nenad Bjelica'yı getirten ve yeni sezonda uygulayacağı hücum futbolu felsefesinin fragmanını futbolseverlere izleten Hırvat hocanın raporu doğrultusunda kadro planlamasında ciddi değişim yaşanıyor.

Haberin Devamı

Trabzonspor, Mislav Orsic ve Joaquin Fernandezi Trabzona getirdi

4 ayrılık yaşandı

Yusuf Yazıcı, Gbamin ve Lazar Markovic'in kiralık sözleşmeleri sona erdi, takımdan ayrıldı. Slovak efsane Marek Hamsik de aktif futbol kariyerini sonlandırdı. Maxi Gomez ve Trezeguet için de ciddi teklifler gelirken bir yandan da Trabzonspor'da kadroyu güçlendirme operasyonu devam ediyor.

20 MİLYON EURO...

Art arda müjdeler

Yunan ekibi Panathinaikos'un kaptanlığını yapan ancak Yeşil-Beyazlılar'la sözleşmesi sona erince boşa çıkan Dimitrios Kourbelis'i haftalar öncesinde Türkiye'ye getiren Karadeniz temsilcisi, 29 yaşındaki ön liberonun transferini resmen açıkladı. Ardından bombalar da art arda geldi. Fırtına, Real Vallodolid'le sözleşmesi sona eren Joaquin Fernandez'le görüşmelere başlandığını açıkladı, saatler sonra da uzun süredir transferi için uğraşılan Southampton'lı Mislav Orsic'le resmi temasların olduğu duyuruldu.

Haberin Devamı

Trabzonspor, Mislav Orsic ve Joaquin Fernandezi Trabzona getirdi

Orsic ve Fernandez geliyor...

Transfere hızlı bir giriş yapan Bordo-Mavili ekip bugün de iki yeni yıldızını Trabzon'a getirdi. Dün İstanbul'a gelen Orsic ile Fernandez'in akşam 22.00 civarlarında Trabzon'da olacağı kaydedilmişti.

Trabzonspor, Mislav Orsic ve Joaquin Fernandezi Trabzona getirdi

Sağlık kontrolünden geçtiler

Bordo-Mavililer de akşam saatlerinde iki yıldızın da sağlık kontrollerinden geçtiğini resmen duyurdu. Resmi hesaplardan sağlık kontrolü esnasından fotoğraflar da paylaşıldı.

Trabzonspor, Mislav Orsic ve Joaquin Fernandezi Trabzona getirdi

İki futbolcu da akşam saatlerinde birlikte Trabzon'a geldi. İki oyuncuyu havalimanında bir grup Bordo-Mavili taraftar coşkuyla karşıladı.

Trabzonspor, Mislav Orsic ve Joaquin Fernandezi Trabzona getirdi

Orsic: Hocamızın etkisi var

Havalimanı çıkışında konuşan Mislav Orsic, taraftarların sıcak karşılaması karşısında etkilendiğini belirtti. Taraftara teşekkür eden Orsic, "Burada olmaktan mutluyum. Umarım birlikte çok iyi bir sezon geçireceğiz. Hocamızla beraber çalışmıştık zaten. Bu kararı almamda hocamızın etkisi var. Trabzonspor gibi büyük bir kulüpte olmaktan mutluyum. Doğrusunu söylemek gerekirse şehirle alakalı çok soru sormadım. Ufak detayları konuştuk. Burada olmaktan mutluyum. Ben burada futbol oynamaya geldim. Elimden gelenin en iyisini yapmaya geldim. Muhtemelen 99 numarayı giyeceğim. Uğurlu rakamım diyebiliriz. Türkçe'yi öğrenmeye çalışacağım" dedi.

Haberin Devamı

Fernandez: Doğru karar aldım

Transfer sürecinin çok hızlı geliştiğini ifade eden Joaquin Fernandez, "Trabzonspor gibi büyük bir kulüpte olmaktan mutluyum. Kararımız hızlı gelişti. Başarılar kazanabilmek ve başlamak adına sabırsızlanıyorum. Herhangi bir takıma gitmeden önce kulüple ilgili bilgiler almak istersiniz. Ben de takibi burada daha önce oynayan ve şu anda oynayan futbolcularla konuşma fırsatı buldum. Burada olmaktan dolayı, Trabzonspor renkleriyle oynamaktan çok mutluyum. Transfer süreci çok hızlı gelişti. Hocamızla ve burada oynayan takım arkadaşlarımla görüşme imkanım oldu. Sonrasında karar almak kolay oldu. Görüşmeler sonrasında doğru karar aldığımı düşünüyorum. Şampiyonlukla ilgili çok video gördüm. Onları tekrar yaşamak için buradayım. 20 numara giyeceğim" ifadelerini kullandı.

Bordo-Mavililer'in yarın başlayacak çalışmalarına katılacak olan oyuncular, kendilerini bekleyen araçla konaklayacakları otele hareket etti.

Haberin Devamı

Uğurcan Çakır'ın Güç Antrenmanı

Trabzonspor, Mislav Orsic ve Joaquin Fernandezi Trabzona getirdi

YORUM YAZ