MENÜ

Trabzonspor, Lazar Markovic transferini açıkladı

Trabzonspor, Gaziantep FK'dan Lazar Markovic'in sezon sonuna kadar bedelsiz kiralandığını açıkladı.

Trabzonspor, Lazar Markovic transferini açıkladı

Tarihin en büyük felaketi sonrası Gaziantep FK ve Hatayspor Süper Lig'den çekilme kararı almıştı. TFF'nin verdiği karar sonrası bu iki takımda oynayan oyuncuların diğer takımlara transfer olabileceği açıklanmıştı.

Haberin Devamı

Trabzonspor destek transferi kapsamında, Gaziantep FK'dan Lazar Markovic'i sezon sonuna kadar kiraladı.

SEZON SONUNA KADAR KİRALIK

Trabzonspor'un yaptığı açıklama şu şekilde:

"Profesyonel futbolcu Lazar Markovic’in, 2022-23 futbol sezonu sonuna kadar bedelsiz olarak geçici transferi konusunda Gaziantep Futbol Kulübü ve oyuncu ile anlaşma sağlanmıştır."

MARKOVIC'İN ALACAĞI ÜCRET AÇIKLANDI

Bordo-mavili kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklama ise şöyle:

"Profesyonel futbolcu Lazar Markovic ile 2022-23 futbol sezonu sonuna kadar anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre oyuncuya, 2022-23 futbol sezonu için 260.000.-EUR garanti ücret ödenecektir."

 

 

Trabzonspor, Lazar Markovic transferini açıkladı


'ÇOK İYİ BİLGİLER ALDIM'

Basel maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında Markovic transferine değinen Trabzonspor'un tecrübeli Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Böyle bir durumda transfer fırsatının çıkmasını istemezdim açıkçası. Fırsat, oyuncuların oynaması gerektiğiyle ilgili bir durum. Bizim de bu konuyla ilgili mevki olarak bir sıkıntımız vardı. Markovic’i daha evvelden de oyuncu olarak tanıyoruz. Çok iyi de bilgiler aldım kendisiyle alakalı. Hem oyuncudan hem teknik heyetinden. O da buna çok doğru bir adım attı. Şu an itibariyle kulübe geldi. Umarım kısa zamanda bize önemli katkılar sağlayacaktır" ifadelerini kullandı.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

YORUM YAZ