MENÜ

Trabzonspor için kritik viraj! 14 günde tam...

2024’e Ankaragücü galibiyetiyle başlayan Trabzonspor artık seri yakalamak istiyor ancak önünde hayli zorlu bir fikstür bulunuyor. Fırtına, 1’i Türkiye Kupası’nda olmak üzere 2 haftalık periyotta 5 karşılaşma oynayacak. işte Trabzonspor'un zorlu fikstürüne dair tüm detaylar...

Trabzonspor için kritik viraj! 14 günde tam...

2023’ün son lig maçında evinde Başakşehir ile berabere kalan Trabzonspor, yeni yıla galibiyetle girdi. Ankaragücü’nü deplasmanda Visca’nın golüyle mağlup eden Bordo-Mavililer, 3 puan alsa da özellikle hücumda vasat bir performans gösterdi. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın hedefi, yavaş yavaş oyunu geliştirirken bu süreçte galibiyet serisi yakalamak. Ancak Fırtına’nın önünde hiç kolay bir fikstür yok. Öte yandan yerel basında 3 puanın sevinci yaşanıyor. Detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

Yerel basında 3 puan sevinci

Trabzon’da yayın yapan gazeteler, 1-0’lık Ankaragücü galibiyetine sayfalarında geniş yer ayırdı. Bazı başlıklarda golü atan Edin Visca’nın ismine vurgu yapılırken, 3 puanın önemine dikkat çekildi. Karadeniz Gazetesi ‘Sessizliği Visca bozdu’, Kuzey Ekspres ‘2024’e Dikkat EDİN’, Taka ‘Fırtına’dan yeni yıl hediyesi’ dedi. Sonnokta ‘Başkent’e selam 3 puana devam’, Günebakış Gazetesi ise ‘Trabzon’dan altın vuruş’ manşetiyle çıktı.

Trabzonspor için kritik viraj 14 günde tam...

Üst üste derbiler...

Öyle ki perşembe günü alt taraftan kurtulmaya çalışan Samsunspor’u evinde konuk edecek olan Trabzonspor, pazar günü Antalyaspor deplasmanına gidecek. Hafta içindeki kupa mücadelesinin ardından 21 Ocak Pazar günü Papara Park’ta Galatasaray derbisi var. Bu karşılaşmadan 3 gün sonra ise deplasmanda son haftaların flaş takımı Çaykur Rizespor ile Karadeniz derbisine çıkılacak. Yoğun fikstür devamında da sürecek ancak bu 2 haftalık periyot Trabzonspor açısından oldukça kritik gözüküyor.

Haberin Devamı

Trabzonspor için kritik viraj 14 günde tam...

Fountas: Daha iyi olacağım

Trezeguet ve Pepe’nin yokluğunda Ankaragücü maçına 11’de başlayan ve özellikle ilk yarıda etkili olan Fountas, galibiyetin önemine vurgu yaptı. Yunan futbolcu, “Ligin ikinci yarısına 3 puanla başlamak önemliydi. Oyun olarak ilk devre daha iyiydik diyebilirim. Kendi performansım açısından da daha iyi olacağımı düşünüyorum. Çok çalışıp, takıma yardımcı olmak istiyorum” diye konuştu.

Trabzonspor için kritik viraj 14 günde tam...

YORUM YAZ