MENÜ

Trabzonspor, Süper Lig kulüplerinin aldığı hatıra bilet sayısını açıkladı! Anlamlı destek

Konferans Ligi son 32 turunda Trabzonspor ile Basel’in bu akşam 20.45’te oynayacağı maçın tüm hasılatı depremzedelere bağışlanacak. Sadece maça değil, hatıra biletlerine de büyük ilgi var. Ayrıca Bordo-mavili ekip yaptığı açıklamayla Süper Lig kulüplerinin aldığı hatıra bileti sayısını duyurdu. İşte detaylar...

Trabzonspor, Süper Lig kulüplerinin aldığı hatıra bilet sayısını açıkladı! Anlamlı destek

Trabzonspor, bu akşam saat 20.45’te UEFA Konferans Ligi son 32 turunda İsviçre temsilcisi Basel’i konuk edecek. İşte bu maç, futbolun birleştirici gücünü ortaya çıkarması açısından çok önemli. Çünkü alınacak skordan çok, ortaya konan birlik ve beraberlik duygusu, Türkiye’ye bir nebze olsun nefes aldıracak.

Haberin Devamı

Herkes oyuncaklarla gelecek

Trabzonspor-Basel maçının bilet gelirleri afetzedeler yararına bağışlanırken, Bordo-Mavili taraftarlar da depremzede çocuklar için maça oyuncak getirme kararı aldı. Trabzonlu Gençler taraftar grubu tarafından yapılan açıklamada, depremden etkilenen çocukların yaralarını sarmak ve onlara moral vermek adına bölgedeki çocuklara oyuncak bağışlanacağı belirtildi.

Trabzonspor, Süper Lig kulüplerinin aldığı hatıra bilet sayısını açıkladı Anlamlı destek

Bordo-Mavili taraftarlar, karşılaşmayı izleyecek tüm taraftarların maça yanlarında oyuncakla gelmesi çağrısında bulundu. Stat girişinde bulunan güvenlik noktalarına teslim edilecek oyuncaklar daha sonra afet bölgesine gönderilerek çocuklara teslim edilecek.

'Gelin bordo mavi olalım'

Trabzonspor’un, “Yaralarımızı hep birlikte saralım” çağrısı da olumlu yanıt buldu. Fenerbahçe, “Yaralarımızı sarmak için, tek yürek ve hep birlikte orada olacağız!”, Galatasaray, “Yaralarımızı hep birlikte saralım! Gelin hep birlikte bordo mavi olalım!”, Beşiktaş, “Gelin, yaralarımızı hep birlikte saralım, tüm Türkiye bordo mavi olalım!” mesajlarını yayınladı. Tüm Süper Lig kulüplerinin yöneticileri tam kadro halinde Akyazı’da olmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Tribünler siyah olacak

Trabzonspor taraftar grupları, Basel maçında tüm tribünlere siyah giyip maça gelme çağrısında bulundu. Ayrıca maçın başlama düdüğüyle birlikte 04:17. dakikaya kadar müsabaka sessizce takip edilecek. Bordo-Mavili taraftarlar, İstanbul’un üç büyük kulübü dahil diğer takımların başkanlarını da mücadeleye davet etti.

Hatıra biletlere yoğun ilgi var

Maç günü gelirinin tamamı deprem bölgesine bağışlanacak olan Hatayspor maçıyla ilgili hatıra bilet organizasyonuna da ilgi büyük. Satışa sunulan biletlere sadece Trabzonspor taraftarlarının değil ülkenin her bölümünden büyük ilgi var. 100 TL'den satışa sunulan biletlerle ilgili maç öncesinde toplanan rakamın duyurulması bekleniyor.

SÜPER LİG KULÜPLERİNDEN 'HATIRA BİLETİ' DESTEĞİ

Trabzonspor, akşam oynanacak UEFA Konferans Ligi maçında Basel maçına hatıra bileti alan Süper Lig kulüplerini açıkladı.

FENERBAHÇE

Fenerbahçe, Trabzonspor'un Basel maçı için çıkardığı hatıra biletlerden 1000 adet satın aldı.

Haberin Devamı

Bordo mavililer, Basel ile oynayacağı maç için kombineleri iptal etmiş ve basın dahil herkesin maç için bilet alması gerektiğini, bilet gelirlerinin de deprem bölgesine yardım için kullanılacağını duyurmuştu. Ayrıca, maça gelemeyecek ancak yardım etmek isteyen futbolseverlerin de hatıra bilet alması yönünde çağrıda bulunmuştu.

TRABZONSPOR: HEP BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ

Tüm kulüplerden destek gören bu çağrıya Fenerbahçe, 1000 adet bilet alarak destek verdi.

Trabzonspor, "Fenerbahçe Kulübü, tüm gelirinin depremzedelere aktarılacağı Basel maçı hatıra biletlerinden 1000 adet satın alarak kampanyamıza destek sağlamıştır. Fenerbahçe Kulübü'ne göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı teşekkür ediyoruz. Hep birlikte daha güçlüyüz." açıklamasını yaptı.

GALATASARAY

Galatasaray da Trabzonspor'un Basel maçına özel çıkarılan hatıra biletlerinden 1000 adet satın aldı. Trabzonspor'un yaptığı açıklama şöyle;

Galatasaray Kulübü, tüm gelirinin depremzedelere aktarılacağı Basel maçı hatıra biletlerinden 1000 adet satın alarak kampanyamıza destek sağlamıştır.

Haberin Devamı

Galatasaray Kulübü’ne göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı teşekkür ediyoruz. #HepBirlikte daha güçlüyüz!

BEŞİKTAŞ

Bordo-mavili kulüp Beşiktaş'ın, oynanacak Basel maçı için 1000 hatıra bileti aldığını duyurdu. Trabzonspor'un açıklaması şu şekilde;

"Beşiktaş Kulübü, tüm gelirinin depremzedelere aktarılacağı Basel maçı hatıra biletlerinden 1903 adet satın alarak kampanyamıza destek sağlamıştır. Beşiktaş Kulübü’ne göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı teşekkür ediyoruz."

BAŞAKŞEHİR

Trabzonspor, Medipol Başakşehir'in de 1000 hatıra bileti aldığını duyurdu. Bordo-mavili ekipten yapılan açıklama şöyle;

'Medipol Başakşehir Kulübü, tüm gelirinin depremzedelere aktarılacağı Basel maçı hatıra biletlerinden 1000 adet satın alarak kampanyamıza destek sağlamıştır.

Medipol Başakşehir Kulübü’ne göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı teşekkür ediyoruz. Hep Birlikte daha güçlüyüz!'

YORUM YAZ