MENÜ

Trabzonspor evinde kayıp! 4 gol... Trabzonspor - AEK maç sonucu 1-3 (ÖZET)

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, 6. hazırlık maçında AEK ile karşılaştı. 2 galibiyet, 2 mağlubiyet, 1 beraberlik alan alan Fırtına, Yunan ekibini devirip moral depolamak istiyordu. Ancak Trabzonspor'da moraller daha bozuldu. Hem mağlup oldu hem de stoperini kaybetti. İşte maça dair tüm detaylar...

Trabzonspor evinde kayıp! 4 gol... Trabzonspor - AEK maç sonucu 1-3 (ÖZET)

Nenad Bjelica yönetimindeki Trabzonspor, yeni sezon öncesi geri sayıma geçerken 6. hazırlık maçını oynadı. Hajduk Split mağlubiyetinin ardından MOL Fehervar ve Celje ile berabere kalan, Rabotnicki ve Triglav'ı farklı geçen Fırtına, 6. maçında AEK ile Akyazı'da kozlarını paylaştı. Fırtına, taraftarı önünde kazanıp moral depolamak istiyordu, ancak olmadı. 

Haberin Devamı

İLK 11'LER 

Trabzonspor il 11: Uğurcan, Stryger, Benkovic, Denswil, Eren, Visca, Kourbelis, Abdülkadir, Bakasetas, Trezeguet, Maxi Gomez. 

AEK İLK 11: Stankovic, Rota, Vida, Moukoudi, Hajsafi, Eliasson, Szymanski, Pineda, Jonsson, Zuber, Garcia.

 MAÇ BAŞLADI: 

1' Maçta ilk düdük geldi.

3' Vida sakatlık geçirdi, tedavisinin ardından oyuna döndü.

5' Trezeguet sağdan ceza sahasına doğru girdi, Visca'ya doğru gönderdiği topta savunma araya girerek tehlike oluşmasına izin vermedi.

9' Sakatlanan Vida, yerini Mitoglou'ya bıraktı.

15' TOP AĞLARDA AMA OFSAYT! AEK'da Garcia kaleciyle karşı karşıya kalıp ayağının sütüyle vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi, ancak bu gol ofsayt nedeniyle sayılmadı.

24' Gomez'in pasıyla yayın üzerinde topla buluşan Bakasetas, sağ ayak üstüyle iyi bir vuruş çıkarsa da top savunmadan sekip kornere gitti.

Haberin Devamı

30' GOL | AEK, en tehlikeli oyuncusu Garcia'nın ceza alanında önünde kalan topa Uğrucan Çakır'ın sağına doğru üst ağlarla buluşturdu ve Trabzonspor karşısında takımını 1-0 öne geçirdi.

37' Bakasetas ile Szymanski arasında gerginlik yaşandı, iki oyuncu bir süre aralarında yaşanan pozisyon hakkında hararetli bir şekilde konuştular.

41' GOL | AEK'in sağdan geliştirdiği atakta Garcia ceza sahasına girip penaltı noktasına doğru topu gönderdi. Yaşanan karambol sonrasında topu önünde bulan Eliasson uzak köşeye doğru vurdu ve skoru 2-0'a getirdi. 

Mücadelede ilk yarı AEK'in 2-0 üstünlüğüyle sona erdi. 

45' İkinci yarı başladı.

53' Bakasetas'ın kullandığı serbest vuruşta iyi bir kafa vuruşu yapan Gomez, farkı 1'e indirerek skoru 1-2'ye getirdi.

58' Gacinovic'in yayın sağından kaleye gönderdiği top Uğurcan Çakır'da kaldı.

61' Trabzonsporlu taraftarlar, dakikalar 61'i gösterdiğinde klasikleşmiş görsel şölenini sergilediler.

67' AEK, Bakasetas'ın yaptığı hareket sonrasında penaltı kazandı

68' PENALTI KAÇTI | Uğurcan Çakır, penaltı vuruşunda kalesinde devleşti. Garcia'nın iki kez şut şansı yakaladığı penaltı anında Uğurcan topu iki kez gole izin vermedi.

75' GOL | AEK'in sağdan geliştirdiği atakta Pizarro, içeriye doğru ortasını kesti ve altıpas üzerinde Van Weert topu ağlara gönderdi. 

Haberin Devamı

82' PENALTI KAÇTI | Mantalos'un eline çarpan top sonrasında penaltı kazanan Trabzonspor'da Bakasetas, meşin yuvarlağı kaleciye nişanladı.

86' TEHLİKE |Ceza sahasının sağ çaprazında topla buluşan Amrabat, yakın köşeye doğru sert vurdu, ancak Uğurcan Çakır izin vermedi.

90' Mücadelenin sonuna 3 dakika eklendi. 

Maç sona erdi. Trabzonspor, hazırlık maçında kendi evinde AEK'ya 3-1 mağlup oldu.

 

 

YORUM YAZ