MENÜ

Trabzonspor evinde bir başka! Ama ilgi az...

Yarın Kayserispor'u konuk edecek olan Trabzonspor'un evindeki iyi performansı parmak ısırtıyor. Ancak Bordo-Mavililer'in karşılaşmaya büyük bir ilgisi yok...

Trabzonspor evinde bir başka! Ama ilgi az...

Trabzonspor, yarın saat 16.00’da Papara Park’ta Kayserispor’u konuk edecek. Hem yönetim hem de teknik direktör Abdullah Avcı sık sık taraftara mesaj verip, tribüne çağırsa da bu maçın biletlerine ilgi yine az seviyede. Kombinelerle birlikte satılan bilet sayısı şimdilik 20 bin civarında. Yarınki karşılaşmada tribünlerde yaklaşık 25 seyircinin olması bekleniyor.

Haberin Devamı

Trabzonspor evinde bir başka Ama ilgi az...

Onuachu'nun gözü '8'de

Transferin son günlerinde Southampton’dan kiralık olarak kadroya katılan Paul Onuachu, 9 lig maçında attığı 7 golle fark yarattı. Son 3 karşılaşmada da fileleri havalandıran dev forvet, gol serisini sürdürmeyi hedefliyor. Onuachu, bu performansını devam ettirmesi halinde krallık yarışında da iddialı konuma gelecek. Zirvede 11 golle İcardi var.

Trabzonspor evinde bir başka Ama ilgi az...

Kourbelis göreve hazır

Abdullah Avcı göreve geldikten sonra formayı unutan, buna rağmen Yunanistan Milli Takımı’na da sürekli çağrılıp, şans bulan Kourbelis, Kayserispor maçında kadroda olacak. Tecrübeli orta saha oyuncusu, antrenmanlardaki görüntüsüyle ‘hazırım’ mesajı veriyor. Mendy’nin kart cezasında Avcı’nın merkezdeki bir diğer alternatifi ise Umut Güneş olacak.

Haberin Devamı

Trabzonspor evinde bir başka Ama ilgi az...

Son 9 lig maçında 8 kez galip

Deplasmanda geçtiğimiz sezondan buna bir türlü istikrarı yakalayamayan Trabzonspor, evinde ise çok farklı görüntü çiziyor. Öyle ki Bordo-Mavililer, Papara Park’ta çıktığı son 9 lig maçının 8’ini kazandı, sadece Çaykur Rizespor’a yenildi. Abdullah Avcı da çalıştırdığı takımların başında Kayserispor ile oynadığı son 14 lig maçında 10 galibiyet, 4 beraberlik elde etti.

Trabzonspor evinde bir başka Ama ilgi az...

YORUM YAZ