MENÜ

Trabzonspor bonservisi açıkladı! Doğucan Haspolat resmen Westerlo'da!

Trabzonspor, geçtiğimiz sezonun başında 1.2 milyon Euro bonservisle Kasımpaşa'dan transfer ettiği Doğucan Haspolat'ı Belçika'ya gönderdi. Fırtına, 23 yaşındaki oyunun transferi için Westerlo ile anlaşma sağlandığını duyururken bonservis detayı KAP'a bildirildi.

Trabzonspor bonservisi açıkladı! Doğucan Haspolat resmen Westerlo'da!

Orta sahasını Berat Özdemir'le güçlendiren Trabzonspor, Doğucan Haspolat'ın Westerlo'ya transfer olduğunu duyurdu. Büyük umutlarla geçtiğimiz sezonun başında Kasımpaşa'dan 1.2 milyon Euro bonservisle transfer edilen ancak beklentilerin altında kalan 23 yaşındaki oyuncu, Belçika ekibi ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

600 BİN EURO BONSERVİSLE GİTTİ

Westerlo, fesih bedeli olarak Trabzonspor'a 600 bin Euro ve şarta bağlı 500 bin Euro bonus ödeyecek. Ayrıca Doğucan’ın başka kulübe transferi halinde yine kulübe ödenecek bedeller düşüldükten sonra kalan kısmın yüzde 20’si Trabzonspor’a verilecek.

Trabzonspor bonservisi açıkladı Doğucan Haspolat resmen Westerloda

ŞARTA BAĞLI BONUS VE SATIŞTAN PAY

Trabzonspor'dan KAP'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Profesyonel futbolcumuz Doğucan Haspolat'ın, Westerlo Kulübü'ne kesin transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Westerlo Kulübü, Kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak 600.000.-EUR ve şarta bağlı bonus olarak 500.000.-EUR ödeme yapacaktır. Ayrıca, Kulübümüze, futbolcunun bir başka kulübe kesin transferinin gerçekleşmesi halinde elde edilecek transfer bedelinin, işbu anlaşma dolayısıyla Kulübümüze ödenen/ödenecek bedeller düşüldükten sonra kalan kısmının %20'si ödenecektir.

Trabzonspor bonservisi açıkladı Doğucan Haspolat resmen Westerloda

Trabzonspor formasıyla 29 resmi maça çıkan Doğucan; 1 gol, 1 asistle skora katkı sağladı.

YORUM YAZ