MENÜ

Trabzonspor, Batista Mendy'ye kavuştu! Transferde mutlu son...

Nenad Bjelica’nın ısrarla istediği Batista Mendy transferinde mutlu sona ulaşıldı. Angers’ın 23 yaşındaki yıldızı, özel uçakla Trabzon’a getirildi. Bugün sağlık kontrollerinden geçecek olan Mendy, kendisini Trabzonsporlu yapacak olan sözleşmeyi imzalayacak.

Trabzonspor, Batista Mendy'ye kavuştu! Transferde mutlu son...

Trendyol Süper Lig’e istediği gibi başlayamayan Trabzonspor, transferde gaza bastı. Karadeniz temsilcisi, Avrupa’nın 5 büyük liginde transfer döneminin sona ermesiyle birlikte kadrosundaki eksik bölgeleri doldurmak için harekete geçti. Özellikle takıma seviye atlayacak bir orta saha için uzun süredir Batista Mendy’yle ilgilene Fırtına mutlu sona ulaştı.

Haberin Devamı

TRANSFERDE MUTLU SON!

Angers’ın yıldızıyla alakalı tüm pürüzüler ortadan kalktı. Fransa 2. Lig ekiplerinden Angers forması giyen Batista Mendy ve kulübüyle tüm şartlarda el sıkışıldı.

Trabzonspor, Batista Mendyye kavuştu Transferde mutlu son...

Uzun süren pazarlıklarda Angers’ın inadını kırmayı başaran Trabzonspor, 23 yaşındaki Fransız ön liberoyu kadrosuna kattı.

ÖZEL UÇAKLA TRABZON'A GELDİ

Teknik direktör Nenad Bjelica’nın ısrarla istediği 23 yaşındaki futbolcu, Trabzonspor’un kendisine tahsis ettiği özel uçakla dün gece kente geldi. Mendy ile bugün sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşme imzalanacak.

Trabzonspor, Batista Mendyye kavuştu Transferde mutlu son...

Başarılı futbolcu gece geç saatler olmasına rağmen Bordo-Mavili taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı.

GÜÇLÜ FİZİĞİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

1.91'lik boyu ve güçlü fiziğiyle dikkat çeken Batista Mendy, ön libero ve merkez orta sahanın yanı sıra görev verilmesi durumunda stoperde de oynayabiliyor.

Haberin Devamı

ŞİMDİ GÖZLER HÜCUM HATTINDA

Bordo-Mavililer, 15 Eylül’e kadar kadrosuna seviye atlatacak oyuncuları renklerine bağlamaya devam edecek. Berat ve Mendy’den sonra şimdi gözler hücum hattında. Başakşehir forması giyen Deniz Türüç’le de görüşmeler sürüyor. Oyuncuyla el sıkışan Fırtına, kulübünü ikna etmeye çalışıyor.

Trabzonspor, Batista Mendyye kavuştu Transferde mutlu son...

YORUM YAZ