MENÜ

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Tüm sorunları çözeceğiz!

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, “4 maçtır kötü sonuçlar aldık ancak hepsinin üstesinden geleceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın” dedi ve ekledi: Tüm sorunları çözeceğiz!

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Tüm sorunları çözeceğiz!

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, 2-0 kaybedilen Beşiktaş derbisinin ardından Bardhi’nin penaltı pozisyonuyla ilgili hakem Arda Kardeşler ve VAR hakemi Alper Coşkun’a sert sözlerle yüklenmişti. Doğan, “Ortada belli bir plan var! Hakem demek istemiyorum bunlara. Soytarılık yapılıyor. VAR’daki arkadaşın 1 maçı var. Böyle bir karşılaşmaya atanıyor. İşin başındaki isim Tolga Özkalfa. MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu’nun zaten dünyadan haberi yok! Trabzonspor’la ilgili senaryo yazmaya çalışanlar, haddini bilsin, terbiyesizlik yapmasın! Bunların hesabı sorulacak” demişti.

Haberin Devamı

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Tüm sorunları çözeceğiz

‘Uyku uyumuyoruz’

Başkan, mevcut gidişat, transfer çalışmaları ve ekonomik durumla ilgili de önemli açıklamalar yaptı. Doğan “Sakatlıklar, Afrika Kupası’na gidenler... Ciddi eksiklerle çıktık. 4 maçtır kötü sonuçlar aldık. Ne kadar üzgün olduğumuzun tarifi yok. Uyku uyumuyoruz. Ama hepsinin üstesinden geleceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın. Yakın zamanda bir kaç transferimiz olabilir. Abdullah hocayla çok önemli bir şampiyonluk yaşadık. Sonuna kadar hocamıza güveniyoruz. Yeni şampiyonluklara yelken açacağımızı biliyoruz. Zirve yürüyüşünü başlatacağız. Camia bize güvensin. Maddi değil, manevi destek bekliyorum” ifadelerini kullandı.

‘Camia bize güvensin’

Bordo-Mavili kulübün 1 numarası şöyle devam etti: “Ekonomik anlamda zorlukların büyük kısmını atlattık. Atlatmaya da devam ediyoruz. Projeler, yapılan bir sürü iş. Hepsini anlatacağız. Biz birlik olmalıyız. Biraz sıkıntıya düştüğümüzde üzerimize oynanan senaryoları görüyoruz. Bütün bunlara hazırlanmalıyız. Hepsiyle mücadele edecek kadroyu oluşturmamız lazım. Aynı şampiyonluk senesindeki gibi. Ne yapmam, nasıl yapmam gerektiğini çok iyi biliyorum. Tekrar söylüyorum; camia, taraftar bize güvensin. Tüm sorunları çözeceğiz.”

Haberin Devamı

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Tüm sorunları çözeceğiz

YORUM YAZ