MENÜ

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Ecmel Sarıalioğlu geldi, bize 'Hakkınızı helal edin' dedi

Bordo-Mavililer'in patronu, yarıda kalan İstanbulspor mücadelesinin ardından açıklamalarda bulundu. Ertuğrul Doğan, "Ecmel Bey'in daha önce bildirdiği hakemlerle ilgili şikayeti vardı. Bugün öyle bir pozisyon gelişti. Bana da dönüp, "Hakkını helal et, sizinle alakalı değil, ben artık yapılanları kaldıramıyorum" şeklinde bir şey söyledi" yorumunu yaptı.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Ecmel Sarıalioğlu geldi, bize 'Hakkınızı helal edin' dedi

Ligin son sırasında yer alan İstanbulspor ile galibiyet serisi yakalamak isteyen Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında karşı karşıya geldi. Mücadelenin 68. dakikasında İstanbulsporlu Florian Loshaj, Mendy'nin müdahalesiyle ceza alanında yerde kaldı, pozisyonun devamında Onuachu fileleri sarstı. Gol sonrası uzun süre itirazlar olsa da oyun devam etti. 73'te İstanbulspor Başkanı Ecmel Sarıalioğlu takımı sahadan çekti, mücadele yarıda kaldı.

Haberin Devamı

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Ecmel Sarıalioğlu geldi, bize Hakkınızı helal edin dedi

'İkna etmeye çalıştım ama kararlıydı'

Sarıalioğlu'nun aldığı karar sonrası saha kenarına inen Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, İstanbulspor Başkanıyla yaptığı kısa görüşme sonrasında içeri gitti. Daha sonra basın mensuplarına konuşan Bordo-Mavililer'in patronu, "İstanbulspor ve Ecmel Bey'in kararıdır. Maçtan sonra da teşekkürlerini ilettiler. Hakemleri de tebrik ettiler. Yanına gittik konuşmaya, ikna etmeye çalıştım ama kararlıydı. Haklı olduğu çok ciddi konular var. Buna da şahidim. Onun dışında çok konuşulacak bir durum da değil" dedi.

'Daha önce hakemlerle ilgili şikayetleri vardı'

Doğan sözlerini şöyle sonlandırdı 👇

İstanbulspor maç öncesinde bizi yemekte ağırladı, misafir etti. Ecmel Bey zaten Trabzonlu, bizim de iyi ağabeyimiz. Yönetimler arasında hiçbir sıkıntı yok. Bizi çok güzel ağırladılar. Maçın gidişatı esnasında bir pozisyon gelişti, ben tekrarını izleyemedim, konunun bu maçla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Ecmel Bey'in daha önce bildirdiği hakemlerle ilgili şikayeti vardı. Bugün öyle bir pozisyon gelişti. Bana da dönüp, "Hakkını helal et, sizinle alakalı değil, ben artık yapılanları kaldıramıyorum" şeklinde bir şey söyledi.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Ecmel Sarıalioğlu geldi, bize Hakkınızı helal edin dedi

YORUM YAZ