MENÜ

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: 'Böyle olmaması gerekirdi'

Bordo-Mavililer’in başkanı Ertuğrul Doğan, “Hatayspor maçı Trabzonspor’a yakışmayan bir mağlubiyet oldu. Böyle olmaması gerekirdi. Hocamız ile her zaman görüşüyoruz. Yine görüşeceğiz” diye konuştu.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: 'Böyle olmaması gerekirdi'

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulüp tüzüğünün yenilendiği Olağanüstü Genel Kurul’a katıldı. Oylama sonrası tüzük kabul edilirken, Başkan Ertuğrul Doğan kongre çıkışı basın mensuplarına açıklama yaptı. Doğan, Hatayspor yenilgisine ilişkin konuştu. Başkan Doğan, teknik direktör Nenad Bjelica ile her zaman görüştüklerini söyledi. Doğan, “Hatayspor maçı Trabzonspor’a yakışmayan bir mağlubiyet oldu. Böyle olmaması gerekirdi. Bundan sonrasında da olmaması için ne gerekiyorsa onu yapmamız lazım. Bunları konuşuyoruz” dedi.

Haberin Devamı

‘Benzer sonuçlar...’

Teknik direktör Nenad Bjelica ile görüştüğünü ve yeni bir görüşme daha yapacağını söyleyen Doğan, “Hocamız ile her zaman görüşüyoruz. Yine görüşeceğiz. Bunlar normal olan görüşmeler. O da sonuçta böyle olmasını istemez. Herkes Trabzonspor’un daha iyi olmasını istiyor, kendisi de öyle. İnşallah bundan sonra buna benzer sonuçlar yaşamayacağız” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Böyle olmaması gerekirdi

YORUM YAZ