Trabzonspor, -5 derecede durdu! Abdullah Avcı'nın Sivas kabusu...

Trabzonspor, Yeni 4 Eylül Stadı’nda -5 derecede oynanan maçta Sivasspor engeline takıldı. Trabzonspor’un teknik direktörü Abdullah Avcı, dün kulübeden yaptığı her hamlenin karşılığını aldı ancak 3 puanı alamadı ve Sivas deplasmanındaki talihsizliğini sürdürdü.

Trabzonspor, -5 derecede durdu! Abdullah Avcı'nın Sivas kabusu...

Sivas deplasmanında son galibiyetini 2017’de alan Trabzonspor, kötü seriye yine dur diyemedi... 20. dakikada 2-0 geride olan Bordo Mavililer, Pepe ve Onuachu’nun golleriyle devreye 2-2’lik eşitlikle girdi. İkinci yarıda Karadeniz ekibi baskıyı kurmuştu ki, Eren’in kaptırdığı topun devamında günün adamı Ray Manaj müthiş bir golle Yiğidolar’ı tekrar öne geçirdi.

Haberin Devamı

76. dakikada Enis Destan’ın asistinde Trezeguet ile Trabzonspor 3-3’ü yakalasa da, devamı gelmedi. 6 golün atıldığı müthiş maçtan kazanan çıkmazken; Trabzonspor, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın kazandığı haftada çok önemli 2 puan kaybetti.

Trabzonspor, -5 derecede durdu Abdullah Avcının Sivas kabusu...

SERİ SONA ERDİ

Zirvenin 11 puan gerisinde kalan Trabzonspor, -5 derecelik dondurucu soğukta oynanan maçta galibiyet serisine son verdi. Fenerbahçe ve Konyaspor zaferleriyle milli araya giren ve Abdullah Avcı yönetimindeki ilk 4 haftada 10 puanı hanesine yazdıran Fırtına, bu kez sahadan üzgün ayrıldı.

Trabzonspor, -5 derecede durdu Abdullah Avcının Sivas kabusu...

AVCI'NIN SİVAS KABUSU

Konyaspor maçına göre ilk 11’de tek değişiklik yapan Abdullah Avcı, Berat Özdemir’in yerine Bakasetas’ı oynattı. Fakat işler iyi gitmeyince hemen hamlesini yaptı. Baniya’nın hava topunda yaşadığı sakatlığın ardından genç stoperi çıkartıp, yerine Trezeguet’yi sokan Avcı, cesur hamlenin karşılığını aldı ve daha iyi oynamaya başlayan Trabzonspor 2-0’dan dönüp ilk yarıyı 2-2 bitirdi. İkinci devrede ise Sivasspor 3. golü bulunca, Avcı 2 değişiklik daha yaptı. Tecrübeli hoca, Abdülkadir ile Visca’yı çıkartıp Enis Destan ve Bardhi’yi sokarken, Enis’in asistinde Trezeguet golü attı. Fakat devamı gelmedi. Trabzonspor, zorlu deplasmanda 2 kez geri dönüş yapmasına rağmen kazanmazken, Abdullah Avcı’nın hasreti devam etti.

Haberin Devamı

5 BERABERLİK, 2 YENİLGİ...

Öyle ki çalıştırdığı takımlarla Sivas deplasmanındaki son galibiyetini 2014’te Başakşehir ile alan Abdullah hoca, sonrasında Başakşehir, Beşiktaş ve Trabzonspor’un başında Sivas’a ligde 7 kez gitti. Bu maçlarda 5 beraberlik ve 2 beraberlik elde etti.

Trabzonspor, -5 derecede durdu Abdullah Avcının Sivas kabusu...

YORUM YAZ