Trabzon’da kapanış maçı

Kupa finalinde Beşiktaş’a kaybeden Bordo-Mavililer, 3. sırayı garantilediği Süper Lig’de sezonun son maçını bugün evinde Ankaragücü ile oynayacak. Başkent ekibi için ligde kalma adına bu karşılaşma çok kritik...

Trabzon’da kapanış maçı

Bordo-Mavililer, Papara Park’ta sezonu kapatıyor... Trabzonspor, Süper Lig’de son hafta mücadelesinde bugün Ankaragücü’nü saat 19.00’da konuk edecek. Fırtına, cezası nedeniyle yine taraftarından yoksun şekilde sahaya çıkacak. Bu maçla birlikte seyircisiz oynama cezası da bitecek. Trabzonspor ligde 3. sırayı geçtiğimiz hafta Başakşehir galibiyetiyle garantilerken, Ankaragücü ise düşme stresini derinden yaşıyor. Başkent ekibi, bu maçı kazanması durumunda ligde kalacak. Emre Belözoğlu yönetimindeki Sarı-Lacivertliler 1 puan alması halinde ise Hatayspor’un takılmasını bekleyecek. Eğer Hatay da Rizespor maçında kazanırsa iş averaj hesaplarına kalacak. Burada Konyaspor ve Gaziantep FK’nın alacağı sonuçlara göre alt tarafta 4’lü averaja dahi bakılabilir.

Haberin Devamı

Uğurcan ve Mendy yok

Fırtına’da kart cezası nedeniyle Uğurcan Çakır ve Batista Mendy bugün forma giyemeyecek. Kalede, genç file bekçisi Muhammet Taha Tepe’nin olması bekleniyor. Stoperde ise Fernandez’in başlaması yüksek ihtimal. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın, kupa finalindeki hayal kırıklığı sonrası bugün 11’de rotasyon yapmayacağı öğrenildi.

Ankaragücü sıkıntıda

Ligde son 5 maçını kazanamayan Ankaragücü, küme düşme potasının bir sıra üstünde son haftaya girdi. Emre Belözoğlu yönetimindeki Sarı-Lacivertliler, deplasmanda tam 6 aydır galip gelemiyor. Ayrıca Başkent ekibi, Süper Lig’de 14, deplasmanda ise tam 17 yıldır Trabzonspor’u yenemiyor.

YORUM YAZ