Arama

Popüler aramalar

Trabzon yerel medyasının manşetleri: Bu futbola 1 puan çok

Trabzonspor’un deplasmanda Sivasspor ile golsüz berabere kalarak, yeni sezona 1 puanla başlangıç yapılması moralleri bozdu. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan bordo mavililerde ortaya konan futbol ise memnun etmedi.

Haberlerimizi Google'da Takip Edin
Gelişmelerden anında haberdar olun.
Google'da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin
Trabzon yerel medyasının manşetleri: Bu futbola 1 puan çok

UEFA Avrupa Ligi 3’üncü Eleme Turu’nda sahasında Rapid Wien’e 1-0 mağlup olan Trabzonspor, Süper Lig’in ilk haftasında galibiyet hedefiyle çıktığı Sivasspor deplasmanından 1 puanla dönebildi. Bu sezon 3 kulvarda yarışacak olan ve sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Trabzonspor’da ilk haftada alınan beraberlik ve ortaya konan futbol ise taraftarları memnun etmedi.

Haberin Devamı

Sivas deplasmanından aldığı 1 puanla ilk haftada 10’uncu sırada yer alan bordo-mavili takım, Süper Lig’in 2’nci haftasını BAY takım olarak geçirecek. Karadeniz ekibi, 15 Ağustos’ta UEFA Avrupa Ligi 3’üncü Eleme Turu rövanş karşılaşmasında Rapid Wien ile deplasmanda karşılaşacak.

Öte yandan bordo-mavililerin Süper Lig’e beraberlikle başlaması kentteki yerel basında da farklı başlıklarla okuyuculara aktarıldı.

Trabzon yerel medyasının manşetleri: Bu futbola 1 puan çok

Trabzon yerel basınının bugünkü manşetleri şu şekilde:

Karadeniz gazetesi: Golü biz mi atacağız?

Sonnokta: Fırtına Sivas duvarını aşamadı.

Kuzey Ekspres: Biri tutar, biri bakar.

Taka gazetesi: Bu futbola 1 puan çok.

Günebakış: Trabzon’dan sessiz başlangıç.

Trabzon yerel medyasının manşetleri: Bu futbola 1 puan çok

TV Rehberi
Hangi maç
Hangi kanalda?
Şimdi Keşfet
YORUMLAR(0)