MENÜ

Trabzon forvet ve stoper alacak

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, transferde forvet ve stoper mevkilerine takviye yapmayı istediklerini söyledi.

Trabzon forvet ve stoper alacak

Medical Park Trabzonspor Basketbol Takımı'nın Ataköy Sheraton Otel'deki imza törenine katılan Sadri Şener, basın mensuplarına yaptığı açıklamada Trabzon kentinin çok iyi plotikacı ve futbolcu çıkardığını buna basketbolcuyu da eklemek istediklerini belirterek, "İyi bir takım kuruyoruz. Saner Ayar çok güzel işler yapıyor, içinden gelerek ve çok isteyerek yapıyor. Daha güzel şeyler yapacağına da inanıyorum. Biz de ona elimizden gelen desteği veriyoruz ve vermeyi sürdüreceğiz. Menajer Doğan Hakyemez benim ortaokul arkadaşım ve çok iyi bir menajer bir de Aydın Örs'le anlaşırsak, Alaattin hocayla birlikte Trabzon'da çok iyi maçlar oynayacağız. Basketbol seyircimizden çok memnum yakında olimpik salonumuzda bitiyor. Trabzonspor artık seyirciden dolayı ceza da almıyor çünkü taraftar profili değişti. Basketbolda da öyle. Trabzon zaten bir üniversite kenti genç basketbol taraftarımız salonda bir tane bile boş yer bırakmıyor" diye konuştu.

Haberin Devamı

Şener basın mensuplarının futbol takımıyla ilgili sorularını da yanıtlayarak, sezona başlarken lig şampiyonluğunu ve kupayı kazanma hedefiyle yola çıkmıştık. Trabzonspor olarak Ziraat TürkiyeKupası'nı kazandık, Turkcell Süper Lig şampiyonluğunu kimin alacağını dabelirledik. Çok önemli bir işlevimiz vardı bu sezon. Trabzonspor için çok enteresan sözler söylenmişti, bunları yok ettik. Trabzonspor'un büyüklüğünü bir daha tescil ettirdik. Durmadan tescil ettiriyoruz. İnanmak istemeyen oluyor, yine tescil ettiriyoruz. Biz ligde her zaman şampiyonluğa oynayan bir takımız" ifadelerini kulandı.

Trabzonspor Başkanı, genel olarak iyi bir kadroya sahip olduklarını aktarırken, forvet ile stoper mevkilerine takviye yapmak istediklerini kaydederek, "Bazı takviyeleryapacağız forvet ve stoper mevkilerine. Eskiden kaleci bölgesi de gündemimizdeydi, ama Onur'un performansı böyle olunca, gerek kalmadı. Ayrıca 6+4 olan yeni yabancı sayısı, problem çıkarabilecek bazı oyuncuların silahlarını da ellerinden aldı. Kampa kadar transferleri bitiririz. Şenol hoca da bugün Viyana'dan dönüyor. Onunla da bu akşam konuşacağız. Hocamız bazı genç oyuncuların kiralanmasını istiyor" ifadelerini kulandı.

YORUM YAZ