MENÜ

Tek sorumlu Hurma!

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Sportif Direktör Süleyman Hurma'yla kritik bir zirve gerçekleştirdi. Başkan'ın Hurma'ya, “Hoca krizini çabuk çözdük. Ben artık takım krizleriyle, sorunlarıyla uğraşmak istemiyorum. Sorumlu sensin” dediği öğrenildi.

Tek sorumlu Hurma!

Sportif Direktör Süleyman Hurma’nın, Ersun Yanal’la yaşadığı transfer politikasındaki fikir ayrılıkları Trabzonspor’da deprem etkisi yaratmıştı. Mevcut kadronun iyi olduğunu ve 7-8 transfer yapılmasının kulübün mali yapısını bozacağını belirten Hurma’nın bu görüşüne, Ersun Yanal katılmamış ve istifa kararı almıştı. Ardından Hurma’nın Şota teklifine sıcak bakan ve taraftarların çok istediği bir ismi takımın başına getirilmesini kabul eden Başkan, artık sportif konularda medyayla çok fazla karşı karşıya gelmeyecek.

İpler Hurma’da

Süleyman Hurma ile Hollanda kampı öncesi bir zirve gerçekleştiren Başkan’ın tavrı çok netti. Hacıosmanoğlu’nun bu özel görüşmede Hurma’ya, “Hoca krizini çabuk çözdük. Ben artık takım krizleriyle, sorunlarıyla uğraşmak istemiyorum. Sorumlu sensin. Ben de ekonomik olarak, sponsorluk ve yeni anlaşmalar gibi asıl işim olan konulara yoğunlaşacağım. Sen de olayları kriz haline dönmeden çöz. Medya ile ilişkilerimizi kuvvetlendir. Gereksiz polemiklere ise sakın girme. Artık sıkıntılarla değil, futboluyla anılan bir takım olalım” mesajlarını verdiği öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ