MENÜ

Trabzonspor'a yeni Pogba! Anlaşma sağlandı

Trabzonspor’dan orta saha mevkisine transfer hamlesi geldi. Bordo-Mavililer, bir süredir görüşmelerde bulunduğu Danimarkalı orta saha ile anlaşma sağladı. Sağlık kontrollerinden geçecek oyuncu için 700 bin Euro ödeme yapılacak. İşte tüm detaylar...

Trabzonspor'a yeni Pogba! Anlaşma sağlandı

Gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi vermeyi amaçlayan Trabzonspor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Nenad Bjelica’nın isteklerine göre hareket eden yönetim, genç bir ismi kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Bordo-Mavililer, ‘Yeni Pogba’ olarak anılan 20 yaşındaki oyuncunun transferinde mutlu sona ulaştı. Danimarka Superliga ekibi Lyngby’de forma giyen oyuncuyla yaptığı görüşmelerde el sıkışan Fırtına, transferi resmi olarak duyurmayı planlarken takımda kriz çıkaran iki yıldızın durumuna da ayrıca çözüm bulunacak.

Haberin Devamı

Siopis rest çekti!

Bordo-Mavililer’in uzun süredir karosunda bulunan ve şampiyonluk yaşayan Siopis, ayrılık talebini yönetime bildirdi. Trabzonspor’un 550 bin Euro zam yaparak 1 milyon 250 bin Euro teklif ettiği Siopis’in bu kararı şok etkisi yarattı. Yunan orta saha oyuncusunun beklentisinin 2 milyon Euro olduğu ifade ediliyor. İsmi İtalya’nın yanı sıra ülkesinden de bazı takımlarla anılan Siopis için Arap ülkelerinden de teklifler olduğu gelen haberler arasında. Siopis’in bu konuda geri adım atmadığı ve Bordo-Mavililer’in gelecek olan teklifleri değerlendirme seçeneğine gideceği kaydedildi.

Trabzonspora yeni Pogba Anlaşma sağlandı

Djaniny krizi büyüyor

Trabzonspor’da transfer görüşmesi yapması için izin verilen ancak daha sonra izinsiz bir şekilde kampa katılmayan Djaniny kadro dışı bırakılmıştı. Bjelica’nın disiplinsiz davranışları nedeniyle kadroda düşünmediği Djaniny yine sorun çıkardı. Gelen bilgilere göre Djaniny 3-4 gündür Trabzon’daki bireysel çalışmalara katılmıyor.

Haberin Devamı

Trabzonspora yeni Pogba Anlaşma sağlandı

Problem çözülecek

Trabzonspor Djaniny için noter tespiti tutarken oyuncunun bir an önce Trabzon’a gelmesi talep edildi. Kariyerine Arap ülkelerinde devam etmek isteyen ancak hâlâ beklediği teklifleri alamayan yıldız oyuncunun durumu can sıkmaya devam ediyor. Yönetim, oyuncunun menajeriyle görüşerek en kısa sürede bu problemi çözmek istiyor.

Trabzonspora yeni Pogba Anlaşma sağlandı

Kalbinde delik iddiası!

Hem oyuncu hem de kulübüyle prensip anlaşmasına varan Trabzonspor yönetiminin, sağlık kontrollerinin ardından transferi açıklaması bekleniyor. Geçtiğimiz sezon Lyngby’de 23 resmi maçta forma giyen Chukwuani, 1 gollük katkı verdi. Kalbinde delik olduğu iddia edilen oyuncuyla ilgili ilk sağlık taramalarının temiz çıktığı ifade edildi. Oyuncu İstanbul’da da sağlık taramasından geçecek ve sorun çıkmaması durumunda sözleşme imzalanacak. Trabzonspor oyuncu için Danimarka ekibine 700 bin Euro ödeme yapacak.

Trabzonspora yeni Pogba Anlaşma sağlandı

YORUM YAZ