MENÜ

Süper Lig'de Anthony Nwakaeme sürprizi!

Bordo-Mavili formayla attığı goller, yaptığı asistler, şık çalımlarıyla hafızalara kazınan Nijeryalı futbolcu sezon başında Al Fayha'ya imza atmıştı. Suudi Arabistan'da çok mutlu olmadığı öne sürülen Anthony Nwakaeme'de flaş bir gelişme yaşandı, taraftarı heyecanlandıran açıklama geldi...

Süper Lig'de Anthony Nwakaeme sürprizi!

Trabzonspor'un Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı sona erdi. Tek aday olarak seçime giden Ertuğrul Doğan, 1129 oy alarak bordo-mavili kulübün 18. Başkanı oldu. Doğan'ın yönetim kurulunda ise şu isimler yer aldı: Zeyyat Kafkas, Ali Haydar Gedikli, Sami Karaman, Kemal Ertürk, Serkan Kılıç, Nevzat Kaya, Faruk Hacıhaliloğlu, Yahya Karahasan, Taner Fikret Saral, Coşkun Öztürk, Ahmet Beşir, İbrahim Şahinkaya, Derviş Köz ve Birhan Emre Yazıcı.

Haberin Devamı

Süper Ligde Anthony Nwakaeme sürprizi

Nwakaeme, Nevzat Kaya'yı tebrik etti

Trabzon'da olduğu dönemde Nevzat Kaya ile yakın ilişkiler kuran Nwakaeme, Karadeniz'den ayrıldıktan sonra da Kaya'yla görüşmelere devam etti. Nijeryalı yıldız geçtiğimiz aylarda görüştüğü Nevzat Kaya'nın yöneticiliğini de tebrik etti. 34 yaşındaki futbolcu, aynı zamanda 3.Lig ekibi 1984 Muşspor'da başkanlık görevini yürüten Kaya'ya sosyal medya hesabında paylaştığı bir tebrik mesajı ile destek oldu. Nwakaeme, Nevzat Kaya için, "Tebrikler Başkan. Bu yolculukta başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

Süper Ligde Anthony Nwakaeme sürprizi

3 büyüklerle adı anıldı

Trabzonspor'da forma giydiği 4 senede 145 maça çıkan ve 47 gol, 40 asistlik harika performans sergileyen, geçen sezon kazanılan tarihi şampiyonlukta büyük rol oynayan ve Bordo-Mavili camianın sevgilisi olan başarılı futbolcu sezon başında takımdan ayrılmıştı. Abdullah Avcı'nın öncelikleri arasında olmayan ve Fırtına'yla yeni kontrat konusunda anlaşamayan tecrübeli oyuncu ismi Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'la anılsa da Suudi Arabistan'ın yolunu tutmuştu.

Haberin Devamı

Süper Ligde Anthony Nwakaeme sürprizi

'Haftada bir görüşüyoruz'

Al Fayha'ya imza atan Nwakaeme için flaş bir açıklama geldi. Ertuğrul Doğan'ın başkanlığının resmileşmesinin hemen ardından konuşan yeni yönetici Nevzat Kaya'ya yakın dostluk kurduğu Anthony Nwakaeme soruldu. Kaya da, "İnşallah neden olmasın. Haftada bir görüşüyoruz. O İstanbul’a gelince, ben Suudi Arabistan’a gidince mutlaka görüşüyoruz. Yeni yönetim, başkan, hoca isterse seve seve getiririm yani. Hiç problem değil. Yeter ki, hoca ve başkan istesin" yanıtını verdi.

Süper Ligde Anthony Nwakaeme sürprizi

Hâlâ formda

Deneyimli oyuncu bu sezon Al Fayha'da 18 maça çıktı ve 8 kez rakip fileleri havalandırdı, 3 de asist yaptı. 18 karşılaşmada 11 gole doğrudan etki eden yıldız oyuncu yine formda olduğunu gösterdi.

Sıcak iklimlerin klas kramponu: Anthony Nwakaeme

MODRİC VE RAMOS SONRASI, CR7'NİN ESKİ ARKADAŞINA GÖZ DİKTİLER!

YORUM YAZ