MENÜ

Süper Lig devinden Okay Yokuşlu sürprizi! Sol kanat da belli oldu

Millî futbolcu Okay Yokuşlu, yeniden Trendyol Süper Lig’e dönebilir. Süper Lig’in devi aynı zamanda sol kanat için de düğmeye bastı. İşte detaylar…

Süper Lig devinden Okay Yokuşlu sürprizi! Sol kanat da belli oldu

10 numara, bek, sol kanat ve ön libero arayışlarını sürdüren Süper Lig ekibi, ön libero ile sol kanat transferinde gaza bastı. Gündemde ise iki futbolcu var.

Haberin Devamı

ÖN LİBEROYA OKAY YOKUŞLU

Trabzonspor, daha önce de gündeminde yer alan ve Okay Yokuşlu için girişimlerini sürdürüyor. Şu anda İngiltere Championship takımlarından West Brom’da forma giyen millî futbolcunun takımdan ayrılma ihtimali hayli yüksek görünüyor. 1.5 yıllık kontratı bulunan 29 yaşındaki oyuncu, bu sezon çıktığı 28 karşılaşmada genel itibarıyla beklentilerin altında kaldı. 2015-2018 yılları arasında Trabzonspor’da görev yapan Okay için nabız yoklanacak. Deneyimli futbolcunun da eski kulübüne gelmeye sıcak baktığı bildirildi.

Süper Lig devinden Okay Yokuşlu sürprizi Sol kanat da belli oldu

SOL KANAT İÇİN ROTA ROMANYA

Bordo-mavili kulübün sol kanat konusunda ise rotası Romanya olacak. Rumen basınında yer alan haberlere göre Trabzonspor, Cluj forması giyen Philip Otele’nin peşine düştü. 24 yaşındaki sol kanat oyuncusu için Bordo-Mavililer, 1.5 milyon Euro bonservis bedeli önerdi. Kulübü ise 4 milyon Euro istiyor. İki takım, orta yol bulması halinde transferin gerçekleşmesi mümkün gözükse de Rumen temsilcisi, indirime yanaşmıyor.

Haberin Devamı

Süper Lig devinden Okay Yokuşlu sürprizi Sol kanat da belli oldu

ABDÜLKADİR'E SÜRPRİZ TEKLİF

Bu arada Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür konusunda da yeni gelişmeler var. Haber61'de yer alan bilgiye göre Pendikspor, kadro dışı bırakılan yıldız futbolcu için yaklaşık 7 milyon euroluk teklif yaptı. Trabzonspor'un Abdülkadir Ömür'ün durumunu soran kulüplere kapıyı 8 milyon Euro'dan açtığı öğrenildi. Oyuncunun transferi için görüşmelerin devam ettiği ifade edildi. 

YORUM YAZ