MENÜ

Süper Lig devinden Erencan Yardımcı atağı! Transfer için kollar sıvandı

Yaz transfer dönemi için kolları sıvayan Süper Lig devi, bonservisi Eyüpspor'da olan ve şu anda Pendikspor forması giyen Erencan Yardımcı için atağa geçti. Öte yandan teknik heyetin de genç golcüyü kadrosunda görmeyi çok istediği kaydedildi.

Süper Lig devinden Erencan Yardımcı atağı! Transfer için kollar sıvandı

Galatasaray altyapısından yetişen, bonservisi Eyüpspor’da olan ve şu anda Pendikspor’da kalitesini gözler önüne seren genç forvet için Süper Lig devi harekete geçti. Söz konusu kulübün transfer hedefindeki ilk ismi Erencan olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

SEZON PERFORMANSI

Erencan Yardımcı bu sezon kiralık olarak forma giydiği Pendikspor'da 20 resmi maça çıktı. Genç futbolcu bu süreçte 6 kez gol sevinci yaşadı ve 1 asist üretti.

Süper Lig devinden Erencan Yardımcı atağı Transfer için kollar sıvandı

ASBAŞKAN BONSERVİSİNİ AÇIKLAMIŞTI

Genç futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Eyüpspor'da Asbaşkan Fatih Kulaksız, "Sezon sonu için belirlediğimiz fiyat ise 10 milyon Euro. 4 sene önce 400 bin Euro'ya transfer ettiğimizde bizi linç edenlerden özür beklemiyoruz fakat helalleşmek adettendir" açıklamasını yapmıştı.

TRABZONSPOR'UN İLK HEDEFİ...

Ligde yavaş yavaş yükselişe geçen, kupada ise tur atlayan Trabzonspor’da moraller yerinde... Kupada özellikle Galatasaray ve Fenerbahçe’nin elenmesi sonrasında Bordo-Mavili ekibin önü de bir hayli açıldı. Öte yandan gelecek sezon başarı yakalamayı hedefleyen Fırtına, transfer listesini şimdiden oluşturuyor. İlk etapta ise yerli golcü alınması bekleniyor. Bu doğrultuda listenin ilk sırasındaki isim Erencan Yardımcı... Galatasaray altyapısından yetişen, bonservisi Eyüpspor’da olan ve şu anda Süper Lig ekiplerinden Pendikspor’da kalitesini gözler önüne seren genç forvet için girişimler kısa süre içinde başlayacak.

Haberin Devamı

Süper Lig devinden Erencan Yardımcı atağı Transfer için kollar sıvandı

ELLERİNİ ÇABUK TUTACAKLAR

Avrupa’dan birçok talibi olduğu öğrenilen 22 yaşındaki oyuncu ile masaya oturulacak. Bordo-Mavililer’in, Erencan’ı ikna etmeyi çok istediği öğrenilirken, teknik ekip de Erencan’ın gelecek sezon kadrosunda yer almasını hedefliyor. Fakat Avrupa’dan gelen teklifler Karadeniz ekibinin işini zorlaştırsa da erkenden bu transferin bitirilmesi için yoğun çaba sarfedilecek. Bu arada Avrupa dışında Erencan için Süper Lig’in dev takımlarının da teklif yaptığı bilgisine ulaşıldı. Erencan, bu sezon çıktığı 20 lig maçında 6 gol ve 1 asistlik performans sergilemişti.

Abdullah Avcı'dan iddialı sözler: Şimdi unutun! Yeni bir sayfa başlıyor yeniden!

Süper Lig devinden Erencan Yardımcı atağı Transfer için kollar sıvandı

YORUM YAZ