MENÜ

Süper Lig devinden Boupendza bombası

Süper Lig'de takımlar gelecek sezonun transfer ve kadro planlamasına başladı. Süper Lig devinin hedefin Aaron Boupendza'nın olduğu öğrenildi.

Süper Lig devinden Boupendza bombası

Spor Toto Süper Lig'de 2022/2023 sezonu Salı ve Çarşamba günü oynanacak zorlu karşılaşmaların ardından sona erecek. Galatasaray, 23. şampiyonluğunu ilan ederken, Beşiktaş son haftada kazanması halinde, ikili averaj sayesinde ligi ikinci sırada tamamlayacak.

Haberin Devamı

Galatasaray gelecek sezon Şampiyonlar Ligi ön eleme turuna, Beşiktaş ve Fenerbahçe ise Konferans Ligi'ne katılacak.

TRABZONSPOR'DA PLANLAMALAR BAŞLADI

Geçtiğimiz sezon şampiyon olan Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın ardından yerine Nenad Bjelica getirilmişti. Son haftalarda form tutan bordo-mavililer gelecek sezonun transfer çalışmalarına başladı.

Süper Lig devinden Boupendza bombası

SON İSİM BOUPENDZA OLDU

Panathinaikos’un kaptanı Kourbelis’i İstanbul’a getiren ve tecrübeli orta saha ile 2 artı 1 yıllık kontrat için anlaşan Trabzonspor, transferde hızlı davranmaya devam ediyor.

Hücum hattını mutlaka güçlendirecek olan Bordo-Mavililer geniş bir liste üzerinden çalışmalarını sürdürürken, gündeme giren son isim; Aaron Boupendza.

Haberin Devamı

Süper Lig devinden Boupendza bombası

2020'nin yazında Hatayspor'un Bordeaux'tan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Boupendza, başarılı performansı ve golleriyle Süper Lig'e damga vurmuştu.

Daha önce Hatayspor’da gol kralı olan ve 4.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Al Arabi’ye giden 27 yaşındaki Gabonlu yıldız, sezon başında da 7 milyon Euro karşılığında Al Shabab’a transfer oldu. Yaşadığı ciddi sakatlığın ardından toparlanan Boupendza’nın kulübünde mutlu olmadığı öğrenilirken, Suudi Arabistan ekibinin kiralamaya sıcak bakması halinde Trabzonspor devreye girecek. Oyuncunun maaş talebi de bu transferde belirleyici olacak.

Süper Lig devinden Boupendza bombası

YORUM YAZ