MENÜ

Son dakika transfer haberi! Barcelona'nın eski yıldızı Cristian Tello geliyor

Trabzonspor'da Gervinho'nun sakatlığı moralleri bozdu. Bu sezon ligde yenilmeyen tek takım olan Trabzonspor, Beşiktaş derbisinden de iyi bir sonuç alıp şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduğunu göstermek istiyor. Öte yandan bordo mavililerde transfer çalışmaları da devam ediyor. Gervinho'nun yokluğunda kanat oyuncusu almak isteyen Trabzonspor'un ilk hedefi İspanyol Tello!

Son dakika transfer haberi! Barcelona'nın eski yıldızı Cristian Tello geliyor

Ocak ayında kanat bölgesine bir transfe yapmak isteyen Trabzonspor, arayışlarına başladı. Sezon başında görüşülen Cristian Tello ismi yine gündeme geldi.

Haberin Devamı

TELLO GELİRSE BİR İLK OLACAK

Cristian Tello, Trabzonspor'a transfer olursa bordo mavili takımın tarihindeki ilk İspanyol futbolcu olacak.

Sezonu kapatan Gervinho'nun yerini doldurmak için ocak ayında takıma bir kanat oyuncusu alacak olan Trabzonspor'da gündem Cristian Tello… Bordo-mavililer, sezon başında da istediği ancak transferini gerçekleştiremediği Real Betis'in İspanyol yıldızı için yeniden girişimde bulunacak.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın şartların uygun olması halinde 30 yaşındaki futbolcunun alınmasını istediği öğrenildi. Daha önce Barcelona'nın bonservisten sahip olduğu yüzde 25'lik pay için 5 milyon Euro istemesi nedeniyle transferi gerçekleştiremeyen Karadeniz ekibi, tekrar şansını deneyecek.

Haberin Devamı

BARCELONA'DA PİŞTİ

La asia'dan yetişen Cristian Tello, Barcelona'da 86 maça çıkıp 20 gol-14 asiste imza atmıştı. 2017'de 4 milyon Euro'ya Real Betis'e giden 30 yaşındaki oyuncu, burada da 114 karşılaşmada 20 gol-7 asistlik performans ortaya koydu. (Sabah)

YORUM YAZ