MENÜ

Son dakika! Trabzonspor'da yeni hedef N'Koulou

Trabzonspor, Andreas Cornelius ile imzaya çok yaklaştı. 28 yaşındaki oyuncuya 2.5 milyon Euro, kulübü Parma’ya da 5 milyon Euro teklif edildi. Bugün İtalya’ya Cornelius için uçak gidecek ve anlaşma sağlanırsa Trabzon’a dolu dönecek. Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda stoper için de arayışlara başlayan Bordo-Mavililer, Kamerunlu Nicolas N'Koulou ile temasa geçti.

Son dakika! Trabzonspor'da yeni hedef N'Koulou

Trabzonspor forvet transferine nokta koymaya çok yaklaştı. Bordo-mavililer, uzun zamandır gündeminde olan Andreas Cornelius'ta önemli mesafe kat etti. 28 yaşındaki oyuncunun kulübü Parma'ya taksitler halinde 5 milyon Euro teklif eden Fırtına, Danimarkalı futbolcuya da 4 yıllık sözleşme önerdi. Kontratın içeriğinde ise 1 milyon 500 bin Euro maaş ve çeşitli bonuslar içeren 1 milyon Euro ek ücret var.

Haberin Devamı

Toplamda 2.5 milyon Euro'yu bulan bu teklife oyuncunun sıcak baktığı bildirilirken, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu da "Parma ile rakamsal konularda görüşüyoruz. Süreç olumlu devam ediyor. Ciddi mesafe aldık" dedi.

Yıldız futbolcunun menajeri Trabzon'a gelmiş ve Facetime ile oyuncuyla görüşüp, buradan ev bakmıştı. Bordo- mavililer de bugün Cornelius için İtalya'ya özel uçak gönderecek. Son pürüzler de giderilip anlaşma sağlanırsa, oyuncuyu da alıp Trabzon'a dönecek.

Haberin Devamı

Stoper arayışında sürpriz isim

Bu arada Trabzonspor'da forvet transferi için geri sayım sürerken, teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda stoper bölgesinde de arayışlar hız kazandı. Bordo-Mavililer, en son Torino'da forma giyen Nicolas N'Koulou ile temasa geçti. Bonservisi elinde olan 31 yaşındaki Kamerunlu'nun menajerine şartlarını soran yöneticiler, kendi verebilecekleri rakamları da iletti. Ön liberoda da görev yapabilen N'Koulou'nun savunmaya rekabet getireceği düşünülüyor.

Sabah

YORUM YAZ