MENÜ

SON DAKİKA: Trabzonspor'da Trezeguet şoku! Açıklama geldi

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında cuma akşamı oynanan Sivasspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Mahmoud Trezeguet’nin sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yaptı. İşte detaylar...

SON DAKİKA: Trabzonspor'da Trezeguet şoku! Açıklama geldi

Trabzonspor, Sivasspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Mahmoud Trezeguet’nin sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yaptı. Bordo-mavili kulübün resmî sitesinden yayınlanan metinde, "Sağlık Kurulu Başkanımız Doç. Dr. Ahmet Beşir, futbolcumuz Mahmoud Trezeguet’nin sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu. Beşir, 'Futbol A Takımımızın EMS Yapı Sivasspor ile oynadığı karşılaşma sırasında ağrı hisseden ve devre arasında oyundan alınan oyuncumuz Mahmoud Trezeguet’nin yapılan muayenesi ve MR görüntülemesi sonucunda sol arka adalesinde (hamstring kası) yaralanma tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanılmıştır' dedi" ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

DEVRE ARASINDA OYUNDAN ÇIKTI

Trabzonspor, cuma akşamı Trendyol Süper Lig'in 32. haftasının açılış karşılaşmasında Sivasspor'u konuk etti. Seyircisiz oynanan mücadelede ilk yarı 0-0 sona erdi. Maça ilk 11'de başlayan Trezeguet, sakatlık yaşayıp mücadeleye devam edemedi ve devre arasında yerini Umut Bozok'a bıraktı. Bordo-mavililer, karşılaşmayı ise Queensy Meenig'in 52. dakikada kaydettiği gol ile 1-0 kaybetti.

SON DAKİKA: Trabzonsporda Trezeguet şoku Açıklama geldi

TREZEGUET'NİN 2023-24 SEZONU

2022 yılının yaz transfer döneminde Premier Lig kulübü Aston Villa'dan kadroya katılan Mahmoud Trezeguet, iki senedir bordo-mavili formayı giyiyor. Mısırlı kanat oyuncusu, bu sezon Trabzonspor ile tüm kulvarlarda toplam 24 maça çıktı. 29 yaşındaki futbolcu, söz konusu 24 karşılaşmada 11 gol atıp dört de asist yaptı ve 15 gole direkt olarak katkı sağladı. Bordo-mavili kulüp ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Trezeguet'nin güncel piyasa değeri 9 milyon euro.

Trabzonspor - Sivasspor maçı (VİDEO)
YORUM YAZ