MENÜ

Son dakika | Trabzonspor'da ayrılık! Resmen açıklandı...

Trabzonspor'da sözleşme yenilemeyen Bakasetas takımdan ayrılıyor. Öte yandan bordo-mavili ekip bir futbolcusu ile daha yolların ayrıldığını resmen duyurdu.

Son dakika | Trabzonspor'da ayrılık! Resmen açıklandı...

Kourbelis ve Teklic’i Karagümrük’e kiralayan Trabzonspor’da 3. yolcu Bakasetas... Sezon sonu kontratı bitecek olan ve Bordo-Mavililer’in daha önce 2 kez yaptığı iki teklifi kabul etmeyen Yunan yıldız, Panathinaikos ile anlaştı. Önceki gece özel uçakla Trabzon’a giden Yunan kulübünün yetkilileri, yaklaşık 1.5 saatlik görüşmenin ardından Bakasetas’la el sıkıştı. Öte yandan Trabzonspor'da bir ayrılık daha yakın...

2.5 YILLIK KONTRAT

2.5 yıllık kontratı kabul eden Bakasekas, bonuslarla birlikte bu süreçte yaklaşık 4.5 milyon Euro ücret alacak. Bakasetas, artık kulüplerin anlaşmasını bekliyor. Trabzonspor, yaklaşık 1.5 milyon Euro bonservis talep ederken, Panathinaikos ise pazarlıkla bu rakamı indirmeye çalışıyor. Eğer kulüpler arasındaki süreç hızlı ilerlerse, pazar günkü Galatasaray maçından önce Bakasetas’ın ülkesine gidebileceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Son dakika | Trabzonsporda ayrılık Resmen açıklandı...

Trabzonspor'da ayrılık resmen açıklandı. Bordo-Mavili kulüp Jens Stryger Larsen'in sözleşmesinin karşılıklı olarak fesh edildiğini duyurdu.

TRABZONSPOR RESMEN AÇIKLADI

Şirketimiz ile profesyonel futbolcumuz Jens Stryger Larsen arasındaki 01.07.2022 başlangıç 31.05.2025 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya herhangi bir fesih tazminatı ödenmeyecektir.

Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla.

YENİ TAKIMI BELLİ OLDU

Jens Stryger Larsen'in İsveç ekiplerinden Malmö FF ile anlaşma sağladığı belirtildi. İsveç kulübünün de transferi kısa süre içinde açıklaması bekleniyor.

PERFORMANSI

Larsen, bu sezon Trabzonspor ile toplam 17 resmi maça çıktı. Danimarkalı futbolcu söz konusu maçlarda skor katkısı veremedi.

Haberin Devamı

Son dakika | Trabzonsporda ayrılık Resmen açıklandı...

Son dakika | Trabzonsporda ayrılık Resmen açıklandı...

YORUM YAZ