MENÜ

Son dakika Trabzonspor haberi! Nwakaeme'ye teklif! İşte sözleşme detayları

Son dakika haberi... Trabzonspor, yıldız oyuncunun menajeriyle bir araya gelecek, son teklifini iletecek. Bordo-mavililerin, bir yılı opsiyonlu üç yıllık anlaşma önereceği, 1 milyon euro imza parası ve 1.5 milyon euro da garanti para teklifinde bulunacağı ifade edildi.

Son dakika Trabzonspor haberi! Nwakaeme'ye teklif! İşte sözleşme detayları

Trabzonspor’un başarısında önemli katkı sağlayan ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Anthony Nwakaeme için dev bir adım atılacak, yıldız oyuncunun sözleşmesi uzatılacak.

Haberin Devamı

Pozitif futbolu ve takıma olan uyumuyla Nwakaeme’yi elinden kaçırmak istemeyen Karadeniz ekibinin, oyuncunun menajerini görüşmeye davet ettiği belirtildi.

Kaçırmak istemiyor

Suudi Arabistan’dan Al-Hilal’in yıllık 3 milyon euroluk teklifini elinin tersiyle iten Nwakaeme’nin, Trabzonspor’da devam etme kararlılığında olması, bordo-mavili yönetimi de heveslendirdi.

Şampiyonluğun artık çok yakın olduğunu düşünen Trabzonspor Yönetimi’nin gelecek planlamasında Nwakaeme’nin de bulunması nedeniyle oyuncuya cazip bir teklif sunulacak.

Nijeryalı kanat oyuncusuna bir yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık bir öneride bulunulacağı, her yıl için 1.5 milyon euro garanti ücretle birlikte, 1 milyon euro da imza parası önerileceği dile getirildi. (Skorer)

YORUM YAZ