MENÜ

Son dakika! Trabzonspor ayrılığı resmen açıkladı

Trabzonspor, Vitor Hugo transferi için Bahia'ya anlaşmaya varıldığını açıkladı. Yıldız futbolcu için Brezilya ekibinin ne kadar bonservis ücreti ödeyeceği Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirildi.

Son dakika! Trabzonspor ayrılığı resmen açıkladı

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da ayrılık resmileşti. Karadeniz ekibi, tecrübeli stoperi Vitor Hugo'nun Brezilya ekiplerinden Bahia'ya transfer olduğunu duyurdu. Ayrıca Tecrübeli futbolcu için ödenecek bonservis bedeli de KAP'a bildirildi.

Haberin Devamı

JORGE JESUS İDDİASI

1 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ BULUNUYORDU

2020 yılında Brezilya ekibi Palmeiras’tan 3 milyon 200 bin euro bonservisle transfer edilen Hugo, bordo-mavililerle 4 yıllık sözleşme imzalamıştı. Trabzonspor’da sözleşmesinin bitmesine 1 yılı bulunan oyuncunun ülkesine dönmeyi isteme sebeplerinden birisi olarak annesinin hastalığı gerekçe gösterildi.

Son dakika Trabzonspor ayrılığı resmen açıkladı

Trabzonspor resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Vitor Hugo Franchescoli De Souza’nın, EC Bahia’ya kesin transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır." ifadelerini kullandı. Ayrıca yapılan duyuruya göre Brezilya ekibi Trabzonspor'a 1.8 milyon Euro ödeyecek. 

Bordo Mavili ekipten KAP'a yapılan açıklama ise şu şekilde:

"Profesyonel futbolcumuz Vitor Hugo Franchescoli De Souza'nın, EC Bahia'ya kesin transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; EC Bahia, Kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak 1.800.000 EURO ödeme yapacaktır."

Haberin Devamı

BAŞARILI PERFORMANSIYLA DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Bu sezon Brezilyalı futbolcu, Bordo Mavili ekiple 31 maça çıktı ve takımına 3 gollük katkıda bulundu. Süper Lig'de de geldiği günden yana 79 maça çıkan 31 yaşındaki savunmacı gösterdiği başarılı performansla uzun süre sonra gelen şampiyonlukta başrol oynamıştı.

ERDEN TİMUR MÜJDEYİ VERDİ

VITOR HUGO'YA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Trabzonspor'un Brezilya'dan 2 sezon önce transfer ettiği ve geçtiğimiz yıl takımın şampiyonluğunda önemli katkısı olan Vitor Hugo'ya ülkesinin takımlarından Bahia takımına gitmeden önce hizmetlerinden ötürü bir teşekkür plaketi verildi.

Karşılıklı olarak sonlandırılan sözleşmenin ardından Brezilyalı futbolcuya plaketi Asbaşkan Zeyyat Kafkas takdim etti. Asbaşkan Zeyyat Kafkas plaket takdiminin ardından, Vitor Hugo'ya kulübe verdiği emeklerden ötürü teşekkürlerini iletti.

Son dakika Trabzonspor ayrılığı resmen açıkladı

Vitor Hugo: Artık veda etme vakti

Trabzonspor’un Brezilyalı futbolcusu Vitor Hugo, bordo-mavili yönetimle karşılıklı görüş birliğine vararak ülkesinin Bahia takımına transferi sonrasında bugün Trabzon'a ve taraftarlara veda etti. Hugo, “Şimdi geçmişe bakınca, sanki buraya dün gelmiş gibiyim ama neredeyse birlikte üç yılımızı dolduracağız. Nice galibiyetler, güzel stadyumumuzda dolu tribünler önünde özellikle geçen yıl oynadığımız maçlardan sonra, artık veda etme vakti” dedi.

Haberin Devamı

Trabzonspor'da tecrübeli savunmacı Hugo ile yollar ayrıldı. Brezilya ligi takımlarından Bahia'ya transfer olan Vitor Hugo, bordo-mavili camiaya veda etti. “Yönetimimize, kulübümüze, durumumu anladığı için başkanımıza, burada bizimle çalışan tüm insanlara, benimle burada her zaman çok ilgilenen herkese çok teşekkür etmek istiyorum” diyen Hugo, “Buraya geldiğimde neler olacağından habersizdim. Yeni bir kültür, yeni bir dil ama kendimi her zaman evimdeymişim gibi hissettim. Ailem buraya çok iyi adapte oldu, burası bizden bir parçaymış gibi oldu bizim için. Şehirden ve kulübümüzden inanılmaz sevgi ve şefkat gördük ve dolayısıyla şu an veda ederken kalbimde de bir sızıyla ayrılıyorum. Son maçtan sonra annemin Brezilya’da yaşadığı sağlık sorunundan bahsetmiştim ben de onun yanında olmam gerektiğini hissediyorum. Kalbim bu zor zamanda onun yanında olmam gerektiğini söylüyor. Tüm kalbimle başkanımıza ve kulübümüze, sözleşmemi uzatıp uzun yıllar kalmamı isteyip ayrılmamı hiç istemeseler de durumumu anladıkları, anlayış gösterdikleri ve ayrılmama izin verdikleri için teşekkür etmek istiyorum. Benim de istediğim burada daha uzun yıllar devam etmekti ancak yaşadığım bu özel durumun etkisiyle benim için hayatımda çok önemli olan annemin bu zor anında yanında olmak istedim. Bana hayat veren kişi annem ve bu zor anında onun yanında olmam çok önemli. Umuyorum düzelecek. Bütün dualarım onunla beraber. Umuyorum sizler de onun için dua edersiniz. Dua eden ve edecek olan herkese de teşekkür ediyorum. Ülkeme, kendi toprağıma dönüyorum, annemin yanında olabileceğim. Trabzonspor gibi, benim ülkemin de büyük takımlarından büyük taraftara sahip olan takımlardan biriyle önemli bir anlaşma yapmış oldum. Kariyerim devam edecek, geleceğin neler getireceğini de hep birlikte göreceğiz. Sizlere söyleyebileceğim; çok mutlu oldum bana gösterdiğiniz sevgi için çok teşekkür ediyorum. Söyleyeceklerim bunlar artık Trabzonspor’un Brezilya’da bir taraftarı daha var. Bize her yer Trabzon. Güle güle arkadaşlar, görüşürüz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Son dakika Trabzonspor ayrılığı resmen açıkladı

YORUM YAZ