MENÜ

Roberto Gagliardini Süper Lig devine! Görüşmeler başladı...

İtalya Serie A ekiplerinden Monza'da forma giyen Roberto Gagliardini'yi Süper Lig devi radarına aldı. Öte yandan 30 yaşındaki futbolcu ile görüşmelerin başladığı kaydedildi.

Roberto Gagliardini Süper Lig devine! Görüşmeler başladı...

Önümüzdeki sezon güçlü bir kadro kurmak için kolları sıvayan Süper Lig devi, çalışmalarını sürdürüyor. Avrupa’da bir çok isimle temas halinde olan söz konusu kulüp İtalyan temsilcisi Monza'da forma giyen Roberto Gagliardini'yi listesine aldı...

Haberin Devamı

INTER'DE GEÇEN 6 YIL

Gagliardini, hem 6 hem de 8 numara pozisyonunda oynuyor. Fizik gücü, hava hakimiyeti ve başarılı pas yüzdesiyle ön plana çıkan İtalyan futbolcu; Inter’de geçirdiği altı yılda toplam 190 maça çıktı. 16 gol atarken, 9 asist yaptı. Gagliardini, İtalya Milli Takımı’nın formasını da 7 kez giydi.

Roberto Gagliardini Süper Lig devine Görüşmeler başladı...

SEZON BAŞINDA TRANSFER OLDU

Gagliardini, sezon başında Inter'den Monza'ya transfer oldu. İtalyan ekibi bu transfer için bonservis bedeli ödemedi.

Tecrübeli orta saha bu sezon Monza forması ile toplam 30 maça çıktı ve 1 gol 2 asistlik performans sergiledi.

GAGLİARDİNİ LİSTEYE GİRDİ

Avrupa’da bir çok isimle temas halinde olan Karadeniz ekibi, bu kez beklemeyecek. Ekonomik şartları oluşturulan oyuncularla sezonun bitmesi ve transfer döneminin başlamasıyla birlikte imzalar atılacak. Kamp döneminde oyuncuların hazır olmasına büyük bir önem veren Karadeniz ekibi, takımı saha içerisinde yönetecek bir maestro üzerinde duruyor.

Haberin Devamı

Marek Hamsik’in ayrılığından sonra bu boşluğu dolduramayan Trabzonspor, Avrupa’nın önemli isimleriyle temaslarını sürdürüyor. Bu futbolcular arasında daha önce Atalanta ve Inter formaları giyen, bu sezon ise Monza ile performansa dayalı sözleşme imzalayan Roberto Gagliardini yer alıyor. Abdullah Avcı’nın listesine üst sıralardan giriş yapan oyuncuyla ilgili görüşmelere başlandığı belirtildi.

Roberto Gagliardini Süper Lig devine Görüşmeler başladı...

Roberto Gagliardini Süper Lig devine Görüşmeler başladı...

 

YORUM YAZ